Draken

Draken zijn oeroude wezens van liefde en creatie, die op dit moment voor ons op Aarde alleen energetisch waar te nemen zijn. Zij hebben een andere vibratie dan engelen. De energie van draken is krachtig, beschermend, speels, moedig, integer en vol vertrouwen. Net als voor engelen geldt dat als je je erin oefent, draken kunt voelen, zien of horen via bijvoorbeeld sjamanistische droomreizen.

Net als bij engelen respecteren draken ook onze vrije wil, al gaan ze daar soms wat speelser mee om wanneer ze zien dat jouw ziel al even toe is aan een bepaalde stap. Dan willen ze je nog weleens een duwtje in de goede richting geven terwijl je zelf wellicht nog even lekker aan de kant wilt blijven staan. Draken komen alleen in jouw bewustzijn en in je leven wanneer je er aan toe bent. Er is geen enkele noodzaak om dat voor jezelf af te dwingen, je mag gewoon vertrouwen dat dit zo is. Draken zijn volledig integer en ze leren je dan ook om volkomen op jezelf te vertrouwen.

Er zijn heel veel verschillende draken, in alle kleuren van de regenboog. De afbeeldingen op deze pagina heb ik gemaakt om te laten zien hoe ik ze waarneem. Er zijn draken die zich vooral verbonden voelen met de elementen, de aardedraken, luchtdraken, waterdraken en vuurdraken. Er zijn draken die zich ophouden in de kosmos en draken die op verre planeten leven. En er zijn draken die specifiek bij een mens willen zijn en ermee samen willen werken. Draken vormen een grote familie die, waar ze ook zijn, met elkaar verbonden zijn en elkaar kunnen opzoeken.

Draken hebben een andere energie dan de engelen, die zich makkelijker laat opnemen in de tastbare materie op Aarde. Daardoor kunnen de draken heel goed helpen bij het verspreiden van licht en liefde en bij het geven van Gaia Blessings.

In de workshop Natuurwerk met Draken leer je meer over de draken, hoe zij met jou verbonden zijn en wat hun helende kwaliteiten zijn. In de Gaia Blessing® Training leer je hoe je Gaia Blessings kunt geven met draken.