Engelen

Engelen zijn wezens die uit pure liefde bestaan. Je kunt ze niet ‘vastpakken’ maar als je erin geoefend bent, kun je hun energie wel voelen. Ook kun je ze waarnemen en met ze communiceren via bijvoorbeeld sjamanistische droomreizen of een andere vorm van meditatie of visualisatie. Hun energie is zacht en tegelijk krachtig. Zij zijn machtige healers die als je hen toestaat, veel voor je kunnen betekenen als het gaat om je gezondheid, zowel mentaal, emotioneel als lichamelijk.

Een belangrijke eigenschap waar je aan kunt herkennen of je met een engel te maken hebt, is dat zij altijd de vrije wil respecteren. Omdat zij de vrije wil respecteren, zullen zij je nooit ergens toe dwingen of proberen je over te halen als dat niet goed voelt op dat moment. Ze staan in nauw contact met jouw ziel en wat deze op Aarde te doen heeft. Om die reden zijn het fijne begeleiders en adviseurs op jouw levenspad.

Engelen hebben een belangrijke taak in het verspreiden van liefde en het goddelijk licht en zij werken graag met mensen samen om dit zoveel mogelijk onze tastbare wereld te brengen: in de natuur, de gebouwen, de dieren, de grond onder onze voeten. Op dit moment in de ontwikkeling van de Aarde is het zo, dat van ons mensen gevraagd wordt om deze taak op ons te nemen en onszelf te verbinden met het licht en de liefde in onszelf, zodat wij als het ware een doorgang zijn waar liefde vrijelijk doorheen kan stromen. Nu is het zo dat veel mensen nog altijd denken dat zij minderwaardig zijn, een plaag zelfs en dat zij niet een eigen verantwoordelijkheid hebben voor onze planeet. De waarheid is dat wij ook goddelijke wezens zijn, die van levensbelang zijn voor het welzijn van de Aarde. Mits we bereid zijn om onszelf te zien voor wie we werkelijk zijn en van daaruit gaan handelen.

De engelen die met mij werken zijn een aantal Aartsengelen. Aartsengelen hebben meestal namen die eindigen op ‘el’, zoals Michaël, Gabriël, Rafaël. El betekent ‘van God’ en zij hebben dan ook verschillende taken die zij uitvoeren in naam van de Grote Ziel van de Allerhoogste Liefde, of God, of de Bron, of waar je ook in gelooft. In mijn ervaring spelen zij een belangrijke rol bij het helen van plekken op Aarde en daarmee bij het geven van Gaia Blessings.

In de workshop Natuurwerk met Engelen leer je meer over de Engelen, hoe zij met jou verbonden zijn en wat hun helende kwaliteiten zijn. In de Gaia Blessing® Training leer je hoe je Gaia Blessings kunt geven met Engelen.