Natuurwerk met Engelen

Breng Engelenlicht in je leven

Volg de Natuurwerk met Engelen Workshop*

op landgoed Zonheuvel in Doorn

Fijn dat je interesse hebt in Natuurwerk met Engelen! In deze workshop ontdek je de helende kracht van de engelen en leer je hoe je  jezelf en je omgeving harmoniseert met engelenlicht.

Misschien voel je weleens een liefdevolle aanwezigheid waar je graag bewust contact mee zou willen maken. Of je hebt al gemerkt hoe heilzaam de energie van de engelen is. De Natuurwerk met Engelen Workshop is voor jou als je ernaar verlangt om de verbinding met engelen te verdiepen en hun helende licht te voelen als deel van jezelf. Om te ontdekken hoe de engelen in jouw leven actief zijn, deel ik graag mijn ervaring als engelenhealer en sjamanen natuurwerker met jou. 

In de workshop leer je samen met max 7 gelijkgestemde zielen hoe je bewust kunt communiceren met engelen en krijg je oefeningen aangereikt om in je dagelijks leven met engelen te werken. Zodat je goed in je vel zit en het engelenlicht via jou de wereld in straalt. Doe je ook mee?

*Volg de workshop op 23 & 24 april 2022 (overdag 10:00 tot 17:00 uur) of in het najaar (datum volgt)

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

*De Natuurwerk met Engelen Workshop kun je los, als enkele workshop volgen of als onderdeel van de Gaia Blessing® Training ‘Leer de Aarde Helen’, waarin je leert hoe je speciale healings kunt geven aan plekken op Aarde.

Je ontvangt:

Wat een bijzonder en liefdevol weekend! Via de spiritreizen ervaar je een diepe verbinding met de engelen en jezelf.

Annelies

Dankjewel voor de wondermooie ervaring. De klanken, jouw aandacht, de reizen die we mochten maken en jouw beelden en wijsheid. Het heeft iets in gang gezet en onze lopende processen bekrachtigd.

Fieke en Hannelore

Sinds de engelen en ik samenwerken zit ik zoveel lekkerder in mijn vel en heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf.

Tjitske

Hoe fijn zou het zijn als je

Altijd toegang hebt tot liefde en support

Makkelijker geniet van de schoonheid van het leven

Harmonie uitstraalt naar je omgeving en je dierbaren

Helemaal jezelf kunt zijn

Breng Engelenlicht in je leven, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
Je kunt deze workshop volgen in één van de volgende weekenden, overdag van 10:00 tot 17:00 uur:

23 & 24 april 2022
najaar 2022 (datum volgt)

Voor de aanmelding kun je je datumkeuze maken uit het menu of direct aanmelden voor de eerstvolgende workshop

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Investering
De workshop kost €202
Vanwege de kleine ondernemersregeling is er geen sprake van BTW

Zelf meenemen
Voor lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Je kunt zelf een flesje water meenemen en eventueel een extra snack voor tussendoor. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten. Kleed je daarom voldoende warm (liefst in laagjes zodat er ook wat uit kan als het te warm is). Neem een matje mee dat tegen vocht kan, een deken of slaapzak, een schrift (pennen neem ik mee) en eventueel een oogmasker. In de Lodge zitten we op zachte matten en meditatiekussentjes op de grond, die hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Vraag en antwoord

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft, zoals ook wij mensen. Als je zelf wilt leren hoe je een Gaia Blessing kunt geven, dan kun je de opleiding tot Gaia Blessing Practitioner volgen, waar deze workshop een onderdeel van is.

In de Gaia Blessing® Training ‘Leer de Aarde Helen’ wordt je opgeleid tot gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner, iemand die samen met speciale spirithelpers en de Aarde zelf, healings kan geven aan plekken op Aarde. Op plekken die een Gaia Blessing hebben ontvangen, is het makkelijker voor de mensen, dieren en de natuur om zich goed te voelen, te ontwikkelen en te helen.
Je kunt alle of enkele workshops los volgen in je eigen tempo. Het is ook mogelijk om alle workshops in één keer te boeken. Je krijgt dan een korting van €101 op het totaal.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Een overnachting is niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

volg de Natuurwerk met Engelen Workshop