Natuurwerk met Engelen

Breng Engelenlicht in je leven

Volg de Natuurwerk met Engelen Workshop*

op landgoed Zonheuvel in Doorn

Fijn dat je interesse hebt in Natuurwerk met Engelen! In deze workshop ontdek je de helende kracht van de engelen en leer je hoe je  jezelf en je omgeving harmoniseert met engelenlicht.

Misschien voel je weleens een liefdevolle aanwezigheid waar je graag bewust contact mee zou willen maken. Of je hebt al gemerkt hoe heilzaam de energie van de engelen is. De Natuurwerk met Engelen Workshop is voor jou als je ernaar verlangt om de verbinding met engelen te verdiepen en hun helende licht te voelen als deel van jezelf. Om te ontdekken hoe de engelen in jouw leven actief zijn, deel ik graag mijn ervaring als engelenhealer en sjamanen natuurwerker met jou. 

In de workshop leer je samen met max 8 gelijkgestemde zielen hoe je bewust kunt communiceren met engelen en krijg je oefeningen aangereikt om in je dagelijks leven met engelen te werken. Zodat je goed in je vel zit en het engelenlicht via jou de wereld in straalt.

Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de Gaia Blessing Training. Benieuwd geworden?

*De workshop is op 23 & 24 april 2022 (overdag 10:00 tot 17:00 uur). Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de gehele Gaia Blessing Training

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

Je ontvangt:

Wat een bijzonder en liefdevol weekend! Via de spiritreizen ervaar je een diepe verbinding met de engelen en jezelf.

Annelies

Dankjewel voor de wondermooie ervaring. De klanken, jouw aandacht, de reizen die we mochten maken en jouw beelden en wijsheid. Het heeft iets in gang gezet en onze lopende processen bekrachtigd.

Fieke en Hannelore

Sinds de engelen en ik samenwerken zit ik zoveel lekkerder in mijn vel en heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf.

Tjitske

Hoe fijn zou het zijn als je

Altijd toegang hebt tot liefde en support

Makkelijker geniet van de schoonheid van het leven

Harmonie uitstraalt naar je omgeving en je dierbaren

Helemaal jezelf kunt zijn

Breng Engelenlicht in je leven, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
23 & 24 april 2022 (overdag van 10:00 tot 17:00 uur)

Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de Gaia Blessing Training. Voor meer informatie klik hier.

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de training inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

volg de Gaia Blessing Training