De Verbinding Herstellen: Gong & Drum Healing Avond

20 september 2019
19:30 - 22:00

Locatie: Sweelinckstraat 31 Utrecht

Inschrijving is gesloten! Wil je op de hoogte blijven van de volgende Gong&Drum Healing en andere evenementen van TjeeBee, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Als er iets niet lekker loopt in je leven, is er vaak een verbinding verbroken. Bijvoorbeeld de verbinding met je hart, je creativiteit, je zachte kant, je gevoel. Of pijn maakt dat je verkrampt. Het leven stroomt dan niet, je energie stagneert. Wat zou het heerlijk zijn om dit weer te laten stromen. Op deze gong & drum healing avond krijg je de mogelijkheid om daar waar nodig de verbinding te herstellen, je energie weer te laten stromen en je beter in je vel te voelen. De krachtige klanken van de gong en de sjamanendrum spoelen over je heen, begeleiden je terug naar die verbinding en brengen je snel en makkelijk op de plek en in de toestand die je op dat moment nodig hebt.

We beginnen de avond met een ceremonie die je helpt duidelijkheid te krijgen over jouw specifieke behoefte aan healing en verbinding. Hierbij gebruiken we lichamelijke oefeningen om los te komen en een geleide visualisatie.

Ook heb je de gelegenheid om te delen en je te laten ondersteunen door de verbinding in de groep.

Daarna start de klank healing met de gong en de sjamanendrum, die elkaar afwisselen en af en toe samen opgaan. De avond sluiten we af met een bevrijdende dans.

Heb je behoefte aan healing door het herstellen van verbinding, op wat voor manier dan ook, in jezelf, met jezelf of met de wereld om je heen, kom dan naar deze gong healing avond!

Praktische informatie

De avond wordt begeleid door Sjors Engels en Tjitske Bezema. Sjors is kundalini yoga leraar en hij heeft ruime ervaring met het bespelen van de gong om de harmonie in het lichaam te versterken. Tjitske is sjamanistic practitioner en haar sjamanendrum is een helend instrument met een eigen ziel, dat haar ook begeleidt bij de sjamanistische angel healings die zij geeft. Tjitske speelt mee met Sjors met haar eigen gong, zodat de klank nog sterker over je heen stroomt. Zij heeft een ruime ervaring in het begeleiden van groepen in een creatief proces.

Neem desgewenst een dekentje, een kussentje voor je hoofd of nek, pen en papier en iets om je ogen te bedekken mee en draag liefst comfortabele kleding.

 

 


Inschrijven

De gegevens die je hier invult, worden alleen gebruikt voor dit evenement. Wil je op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten van TjeeBee? Kies dan onderaan de optie "schrijf me in voor de nieuwsbrief van TjeeBee".

Je kunt je niet meer inschrijven voor dit evenement.

Comments are closed.