Gaia Blessing®

Een Gaia Blessing® is een vorm van heling van plekken op Aarde door samen te werken met engelen, draken en de Aarde zelf. Gaia is een andere naam voor onze planeet, de Aarde, en een blessing is een zegening, een helende handeling.

Een Gaia Blessing wordt gegeven als onderdeel van een Gaia Blessing Ceremonie, meestal met een groep maar het kan ook individueel. In iedere workshop van de Gaia Blessing® Opleiding wordt ook een Gaia Blessing Ceremonie gehouden.

Waarom een Gaia Blessing

Plekken die een Gaia Blessing hebben ontvangen, vergemakkelijken de heling en ontwikkeling van de mensen, dieren en de natuur die er leven. Als je zo’n heling geeft, ontvang je zelf ook heling. Dit eenvoudige principe werd me doorgegeven door de engelen en draken waar ik al een aantal jaren mee werk in de persoonlijke healings en workshops die ik geef. Toen ik besloot me hier verder in te gaan verdiepen en aan de slag ging met het ontwikkelen en geven van Gaia Blessings aan verschillende plekken, begon ik ook boodschappen van de Aarde zelf te krijgen. Zij liet me weten dat ze heel graag wilde dat ik zoveel mogelijk mensen leer om zelf ook de plekken die voor hen belangrijk zijn, te kunnen helen. En als we vervolgens deze plekken met elkaar verbinden, creëren we als het ware nieuwe leylijnen (energetische verbindingslijnen) die de Aarde zelf, en wij erop, gezonder maken.

De effecten van een Gaia Blessing

Ik ervaar zelf wat er gebeurt nadat ik met Engelen en Draken heb gewerkt aan het helen van plekken op Aarde. In het bos waar ik diverse healing ceremonies heb gedaan, heerst een bijzonder harmonieuze sfeer, die ook door anderen (die niet wisten dat ik er ceremonies deed) wordt opgemerkt. In mijn eigen huis is de energie meer gaan stromen, is er nog meer ruimte gekomen voor het volgen van mijn hart. En die keer dat ik mocht helpen bij het creëren van een nieuwe leylijn en daardoor als het ware vervuld werd met engelen- en drakenenergie, had het bijzondere effect dat naderhand wildvreemden me vertelden hoe fijn ze mijn uitstraling vonden en me het liefst zouden willen omhelzen. 

Zelf een Gaia Blessing ervaren

In iedere workshop van de opleiding krijg je de kans om zelf te ervaren wat een Gaia Blessing met je doet, via een Gaia Blessing Ceremonie, die speciaal past bij de betreffende workshop. Tijdens de ceremonie neem ik je mee in een helingsproces en begeleid ik de engelen, de draken en de verbinding met de Aarde. Door deel te nemen en er simpelweg bij te zijn, met jouw aandacht en intentie voor de Aarde, versterk je het helingsproces, zowel voor de plek als voor jouzelf.

Meer over de Gaia Blessing® Opleiding

In de Gaia Blessing® Opleiding leer je hoe je Gaia Blessings kunt geven en Gaia Blessing Ceremonies met een groep kunt begeleiden. Je kunt de vijf workshops van de opleiding volgen in je eigen tempo, ze worden een aantal keer per jaar gegeven. Als je alle workshops hebt afgerond ben je gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner.