Gaia Blessing® Ceremonie

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en heling aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft, zoals ook wij mensen.

De effecten van een Gaia Blessing Ceremonie

Omdat ik voor de Gaia Blessing samenwerk met Engelen, Draken en de Aarde, heeft de ceremonie een krachtig, harmoniserend effect. Ik ervaar dit zelf ook. In het bos waar ik diverse healing ceremonies heb gedaan, heerst een bijzonder harmonieuze sfeer, die ook door anderen (die niet wisten dat ik er ceremonies deed) wordt opgemerkt. In mijn eigen huis is de energie meer gaan stromen, is er nog meer ruimte gekomen voor het volgen van mijn hart en manifesteer ik mijn zielsmissie met meer gemak.

Zelf een Gaia Blessing ervaren

In iedere workshop vanTjeeBee zit een Gaia Blessing Ceremonie. Dus ook als je enkele workshops van bijvoorbeeld de Gaia Blessing® Training los volgt, ervaar je wat een Gaia Blessing is en wat het met je doet. Tijdens de ceremonie neem ik je mee in een helingsproces en begeleid ik de engelen, de draken en de verbinding met de Aarde. Door deel te nemen en er simpelweg bij te zijn, met jouw aandacht en intentie voor de Aarde, versterk je het helingsproces, zowel voor de plek als voor jouzelf.

Een Gaia Blessing Ceremonie voor jouw favoriete plek

Een Gaia Blessing Ceremonie op verzoek voor jouw huis, tuin of andere dierbare plek, begeleid door mij, is nog in ontwikkeling. Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen bij TjeeBee, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Zelf Gaia Blessings leren geven

Als je zelf wilt leren hoe je Gaia Blessings kunt geven aan jouw favoriete plekken en een Gaia Blessing Ceremonie wilt leren begeleiden, dan kun je de Gaia Blessing® Training volgen. Je kunt in je eigen tempo meedoen met de vijf workshops van de training, ze worden een aantal keer per jaar gegeven. Als je alle workshops hebt afgerond ben je gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner.