Voel je Thuis op Aarde

Ervaar het Oervertrouwen in jou

Doe mee met de Voel je Thuis op Aarde Workshop*

op landgoed Zonheuvel in Doorn

Superfijn dat je interesse hebt in de Voel je Thuis op Aarde workshop! Vergroot je oervertrouwen, verbind je met de Aarde en ervaar de flow in je leven.

Soms voelt het alsof je slechts ‘op bezoek’ bent in dit leven. Je hebt veel compassie voor de wereld en de mensen om je heen, maar andersom ervaar je dat niet altijd. Jouw zelfvertrouwen wordt regelmatig uitgedaagd. Je weet dat de Aarde jouw thuis is, maar hoe zorg je ervoor dat dit ook echt zo voelt voor jou?

De Voel je Thuis op Aarde Workshop is voor jou als je ernaar verlangt om je op je gemak te voelen in je leven en te ervaren hoe de Aarde jou daarbij ondersteunt. Als engelenhealer, sjamanen natuurwerker en drakenrijder weet ik hoe uitdagend het kan zijn als je meer waarneemt dan alleen de tastbare wereld en heb ik geleerd hoe ik helemaal in mijn kracht kan zijn. Om te ontdekken hoe ook jij je welkom kunt voelen in deze wereld, deel ik in deze workshop graag mijn ervaring met jou.  

Samen met max 6 inspirerende mensen verbind je je op een relaxte, liefdevolle manier met de Aarde en met jouw ware kracht. Zodat je kunt leven vanuit oervertrouwen en ervaart hoe het is om je thuis te voelen op Aarde. Doe je ook mee?

*Volg de workshop op 18 & 19 september 2021 of op 26 & 27 maart 2022 (overdag 10:00 tot 17:00 uur)

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

*De Voel je Thuis op Aarde Workshop kun je los, als enkele workshop volgen of als onderdeel van de Gaia Blessing® Opleiding, waarin je leert hoe je speciale healings kunt geven aan plekken op de Aarde.

All people need my help to survive. But I cannot help them if they won’t let me. Humans and all living creatures are my children and I want to be able to nurture them all. Reconnecting with me gives me that opportunity

The Earth

Je ontvangt:

Dankjewel voor de wondermooie ervaring. De klanken, jouw aandacht, de reis die we mochten maken en jouw beelden en wijsheid. Het heeft iets in gang gezet en onze lopende processen bekrachtigd.

Fieke en Hannelore

Ik voel me nu sterker verbonden met mijn lichaam en daarbij ook de verbinding met mijn krachtdier en spirithelpers waar ik voor altijd baat bij ga hebben. Dit heeft me een stuk dichter bij mezelf gebracht en ik durf mezelf nu te laten zien aan de buitenwereld.

Maike

Een stimulerend en creatief samenzijn, waar de mensen met verschillende achtergronden op een natuurlijke manier met elkaar verbonden raakten. Tjitske inspireerde me door haar hart te volgen en hier helemaal voor te gaan.

Anje

Hoe fijn zou het zijn als je

Je helemaal welkom en thuis voelt in het leven

Met gemak de dingen doet die voor jou belangrijk zijn

Je verbonden voelt met de natuur en de mensen om je heen

Vol vertrouwen in het leven staat

Voel je Thuis op Aarde, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
Je kunt deze workshop dit jaar volgen in één van de volgende weekenden, overdag van 10:00 tot 17:00 uur:

18 & 19 september 2021
26 & 27 maart 2022

Voor de aanmelding kun je je datumkeuze maken uit het menu

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Investering
De workshop kost €195
Vanwege de kleine ondernemersregeling is er geen sprake van BTW

Zelf meenemen
Voor lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Je kunt zelf een flesje water meenemen en eventueel een extra snack voor tussendoor. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten. Kleed je daarom voldoende warm (liefst in laagjes zodat er ook wat uit kan als het te warm is). Neem een matje mee dat tegen vocht kan, een deken of slaapzak, een schrift (pennen neem ik mee) en eventueel een oogmasker. In de Lodge zitten we op zachte matten en meditatiekussentjes op de grond, die hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Vraag en antwoord

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft, zoals ook wij mensen. Als je zelf wilt leren hoe je een Gaia Blessing kunt geven, dan kun je de opleiding tot Gaia Blessing Practitioner volgen, waar deze workshop een onderdeel van is.

In de Gaia Blessing® Opleiding wordt je opgeleid tot gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner, iemand die samen met speciale spirithelpers en de Aarde zelf, healings kan geven aan plekken op Aarde. Plekken die een Gaia Blessing hebben ontvangen,  vergemakkelijken de heling en ontwikkeling van de mensen, dieren en de natuur die er leven. Je kunt alle of enkele workshops los volgen in je eigen tempo.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Een overnachting is niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

doe mee met de Voel je Thuis op Aarde Workshop