Gaia Blessing® Opleiding

Leer de Aarde helen

Ervaar flow en vertrouwen door te werken met je zielskracht

Doe mee met de Gaia Blessing® Opleiding

Fijn dat je interesse hebt in heling van de Aarde! In de Gaia Blessing Opleiding leer je hoe je de Aarde gezonder maakt door samen met engelen, draken en de spirit van de Aarde heling te geven aan jouw favoriete plekken. Deze vorm van helen heet Gaia Blessing.

Ik verlang ernaar om met je samen te werken en elkaars ziel weer te herkennen

Boodschap van de Aarde

De Gaia Blessing Opleiding is voor jou als je ernaar verlangt om te leven vanuit flow en vertrouwen en diep verbonden wilt zijn met de Aarde.  Als je wilt zorgen dat je lekker in je vel zit op de plekken waar jij graag bent en dat je vitaal en gelukkig bent in een gezonde omgeving.

Plekken die een Gaia Blessing healing hebben ontvangen, maken het makkelijker voor de mensen, dieren en de natuur die er leven om zelf ook te helen. Heling geven is heling ontvangen.

De workshops van de Gaia Blessing Opleiding geven je alle tools in handen om zelf een Gaia Blessing ceremonie uit te kunnen voeren en de mensen die eraan deelnemen liefdevol te begeleiden. Zodat je samen met anderen meewerkt aan een gelukkige en bezielde Aarde door steeds meer gezonde plekken te creëren.

In de workshops:

  • Leer je leven vanuit flow en vertrouwen door te leven vanuit jouw zielskracht
  • Ervaar je hoe je verbonden bent met de Aarde en hoe zij jou steunt bij je zielsmissie
  • Leer je hoe je harmonie uitstraalt naar je omgeving en jezelf heling geeft met de energie van de engelen
  • Ontdek je hoe je vrijuit kunt spelen, creëren en manifesteren door samen te werken met de draken
  • Leer je hoe je de Aarde gezonder maakt door samen met engelen, draken en de Aarde heling te geven aan je favoriete plekken
  • Maak je deel uit van de groep Gaia Blessing Practitioners die meewerken aan een gezonde, gelukkige en bezielde Aarde

Doe je ook mee?

Hoe kan ik de workshops het beste volgen?

Je kunt de eerste vier workshops volgen in je eigen tempo, ze worden een aantal keer per jaar gegeven. Je kunt ook eerst een workshop uitproberen en vervolgens alsnog besluiten om de andere te doen. Iedere workshop brengt je dichter bij jezelf en draagt bij aan de heling van de Aarde.

Als je de eerste vier workshops hebt afgerond kun je de Gaia Blessing® Practitioner Workshop doen en daarna ben je gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner. Vervolgens kun je zelf Gaia Blessings geven en anderen begeleiden tijdens jouw eigen Gaia Blessing ceremonies.