Gaia Blessing® Healer

Samen Helen met de Aarde

Unieke Gaia Blessing® Healer tweedaagse*

Super dat je interesse hebt in de gezondheid van de Aarde! De Aarde wil heel graag met je samenwerken aan een gezonde en liefdevolle wereld. In deze workshop leer je hoe je samen met Engelen, Draken en de Aarde heling geeft aan jouw favoriete plekken en deze verbindt met Licht.

Heb je al langer het gevoel dat je bij wilt dragen aan een betere wereld? Voel je je verbonden met de natuur en wil je graag leren hoe je iets voor de Aarde kunt doen in contact met haar? En ben je bereid om te werken met liefdevolle wezens, die je helpen met hun helende energie, zoals engelen en draken?

De Gaia Blessing® Healer Workshop is voor jou als je ernaar verlangt om diep verbonden te zijn met de Aarde en wilt weten hoe je jezelf, anderen en de Aarde kunt helen door harmonie te brengen op de plekken waar jij je begeeft en die voor jou belangrijk zijn. Om te leren hoe je dit doet, deel ik graag mijn ervaring als sjamanen natuurwerker, engelenhealer en drakenrijder met jou.

De workshop kun je volgen na de vier andere workshops van de Gaia Blessing® Training en geeft je alle tools in handen om zelf een Gaia Blessing uit te kunnen voeren en anderen te begeleiden tijdens een Gaia Blessing Ceremonie.

Samen met een kleine groep inspirerende mensen bevlogen mensen ontdek je hoe je samenwerkt met Lichtwezens als engelen en draken en de Aarde Spirit zelf, om heling te geven aan jouw favoriete plekken op Aarde. Je leert deze plekken met elkaar te verbinden, zodat de Aarde meer en meer Licht opneemt en weer een plek wordt waar mensen zich verbonden en thuis voelen.

Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de Gaia Blessing Training. Benieuwd geworden?

*Deze tweedaagse is op 5&6 en 12&13 november 2022 (4 dgn overdag 10:00 tot 17:00 uur)

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

Je ontvangt:

Ik verlang ernaar om met je samen te werken en elkaars ziel weer te herkennen

Boodschap van de Aarde

Wij houden van jou die dit prachtige pad betreedt en omringen je met liefde

Boodschap van de Engelen

Wij zijn verheugd om weer op Aarde actief te zijn met onze magische energie

Boodschap van de Draken

Hoe fijn zou het zijn als je

Op een krachtige manier bijdraagt aan de gezondheid van de Aarde

Lekker in je vel zit op de plekken waar jij graag bent

Vitaal en gelukkig bent in een gezonde omgeving

Deel uitmaakt van een levendige Gaia Blessing community

Word ook Gaia Blessing® Healer, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
5&6 en 12&13 november 2022 (vier weekenddagen overdag) van 10:00 tot 17:00 uur

Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de Gaia Blessing Training. Voor meer informatie klik hier.

Locatie
Ons nieuwe Gaia Blessing Natuuratelier. Dit ligt vlakbij Doorn (het adres ontvang je ruim op tijd, na je inschrijving)

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Een Gaia Blessing wordt altijd gegeven samen met engelen, draken én de Aarde zelf. Zij versterken onze eigen zielskracht. Als je in staat bent om te luisteren, geeft de Aarde zelf aan wat zij nodig heeft op de plek waar het om gaat. Draken zijn van oudsher betrokken geweest bij het creëren van de Aarde en hun energie kan diep doordringen in de materie. Engelen bestaan uit het licht en de liefde waar ook de Aarde weer mee doordrongen mag raken. Bij het leren geven van Gaia Blessings leer je bewust te verbinden, te begeleiden en tegelijk mee te gaan in de flow van wat er nodig is voor de heling.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de training inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

doe mee met de Gaia Blessing Training