Gaia Blessing® Practitioner

Leer plekken op Aarde Helen met Engelen en Draken

Doe mee met de Gaia Blessing® Practitioner Workshop*

op landgoed Zonheuvel in Doorn

Super dat je interesse hebt in het leren van Gaia Blessings! De Aarde wil heel graag met je samenwerken aan een gezonde en liefdevolle wereld. In deze workshop leer je hoe je samen met Engelen, Draken en de Aarde heling geeft aan jouw favoriete plekken op Aarde.

Je hebt al langer het gevoel dat je bij wilt dragen aan een betere wereld. Je voelt je verbonden met de natuur en wil graag leren hoe je iets voor de Aarde kunt doen in contact met haar. Je bent bereid om te werken met liefdevolle wezens, die je helpen met hun helende energie, zoals engelen en draken.

De Gaia Blessing® Practitioner Workshop is voor jou als je ernaar verlangt om diep verbonden te zijn met de Aarde en wilt weten hoe je jezelf, anderen en de Aarde kunt helen door harmonie te brengen op de plekken waar jij je begeeft en die voor jou belangrijk zijn. Om te leren hoe je dit doet, deel ik graag mijn ervaring als sjamanen natuurwerker, engelenhealer en drakenrijder met jou.

De workshop kun je volgen na de vier andere workshops van de Gaia Blessing® Training en geeft je alle tools in handen om zelf een Gaia Blessing uit te kunnen voeren en anderen te begeleiden tijdens een Gaia Blessing Ceremonie.

Samen met max 7 inspirerende mensen bevlogen mensen ontdek je hoe je samenwerkt met Lichtwezens als engelen en draken en de Aarde Spirit zelf, om heling te geven aan jouw favoriete plekken op Aarde. Je leert deze plekken met elkaar te verbinden, zodat de Aarde meer en meer Licht opneemt en weer een plek wordt waar mensen zich verbonden en thuis voelen. Doe je ook mee?

*Volg deze workshop op 2&3 en 9&10 juli 2022 (4 dgn overdag 10:00 tot 17:00 uur)

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

*De Gaia Blessing® Practitioner Workshop kun je volgen nadat je de andere vier workshops van de Gaia Blessing® Training hebt gevolgd. Dit zijn: Ervaar je Zielskracht, Natuurwerk met Engelen, Natuurwerk met Draken en Voel je Thuis op Aarde.

Je ontvangt:

Ik verlang ernaar om met je samen te werken en elkaars ziel weer te herkennen

Boodschap van de Aarde

Wij houden van jou die dit prachtige pad betreedt en omringen je met liefde

Boodschap van de Engelen

Wij zijn verheugd om weer op Aarde actief te zijn met onze magische energie

Boodschap van de Draken

Hoe fijn zou het zijn als je

Op een krachtige manier bijdraagt aan de gezondheid van de Aarde

Lekker in je vel zit op de plekken waar jij graag bent

Vitaal en gelukkig bent in een gezonde omgeving

Deel uitmaakt van een levendige Gaia Blessing community

Word ook Gaia Blessing Practitioner, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
2&3 en 9&10 juli 2022 (vier weekenddagen overdag) van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Investering
De workshop kost €404
Vanwege de kleine ondernemersregeling is er geen sprake van BTW

Zelf meenemen
Voor lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Je kunt zelf een flesje water meenemen en eventueel een extra snack voor tussendoor. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten. Kleed je daarom voldoende warm (liefst in laagjes zodat er ook wat uit kan als het te warm is). Neem een matje mee dat tegen vocht kan, een deken of slaapzak, een schrift (pennen neem ik mee) en eventueel een oogmasker. Denk ook aan een drum of ratel, als je die hebt neem ze mee! In de Lodge zitten we op zachte matten en meditatiekussentjes op de grond, die hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Vraag en antwoord

De volgende Gaia Blessing® Practitioner Workshop wordt gegeven in 2023. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft, zoals ook wij mensen. Als je zelf wilt leren hoe je een Gaia Blessing kunt geven, dan kun je de opleiding tot Gaia Blessing Practitioner volgen, waar deze workshop een onderdeel van is.

In de Gaia Blessing® Training ‘Leer de Aarde Helen’ wordt je opgeleid tot gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner, iemand die samen met speciale spirithelpers en de Aarde zelf, healings kan geven aan plekken op Aarde. Op plekken die een Gaia Blessing hebben ontvangen, is het makkelijker voor de mensen, dieren en de natuur om zich goed te voelen, te ontwikkelen en te helen.
Je kunt de vier workshops die vooraf gaan aan de Gaia Blessing® Practitioner certificatie workshop, los volgen in je eigen tempo. Het is ook mogelijk om alle workshops in één keer te boeken. Je krijgt dan een korting van €101 op het totaal.

Een Gaia Blessing wordt altijd gegeven samen met engelen, draken én de Aarde zelf. Het is niet de bedoeling dat je als mens in je eentje heling gaat uitvoeren, omdat een heling van plekken op Aarde verder gaat dan onze krachten reiken. Als je in staat bent om te luisteren, geeft de Aarde zelf aan wat zij nodig heeft op de plek waar het om gaat. Draken zijn van oudsher betrokken geweest bij het creëren van de Aarde en hun energie kan diep doordringen in de materie. Engelen bestaan uit het licht en de liefde waar ook de Aarde weer mee doordrongen mag raken. Bij het leren geven van Gaia Blessings leer je bewust te verbinden, te begeleiden en tegelijk mee te gaan in de flow van wat er nodig is voor de heling.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Een overnachting is niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

doe mee met de Gaia Blessing® Practitioner Workshop