Gong & Drum Healing

De gong is van oudsher een instrument dat tot de verbeelding spreekt. Het krachtige geluid spoelt over je heen als een bad van klank, dat blokkades lostrilt en jouw oerkracht uitnodigt om weer bij je te komen.

Toen ik voor de eerste keer het geluid hoorde toen kundalini yoga leraar Sjors Engels een gong sessie gaf als onderdeel van een kundalini yoga les, voelde en zag ik een drakenkracht die zich manifesteerde en helend op mijn lichaam inwerkte. Ik wist meteen dat ik er meer van wilde weten en horen.

Tot mijn blijdschap wilde Sjors de gong aan me uitlenen en het bleek inderdaad een heerlijk instrument. We raakten geïnspireerd om een healing avond te organiseren met de gong en mijn sjamanendrum, die wonderwel bleken te combineren in klank. Als voorbereiding op de gong sessie zelf vindt een ceremonie plaats die door ons beiden wordt begeleid.

De eerste Gong & Drum Healing Avond vindt plaats op vrijdag 20 september a.s., deelnemen kan via deze link.

Gong & Drum Healing avonden en middagen worden begeleid door Sjors Engels en Tjitske Bezema. Sjors is kundalini yoga leraar en hij heeft ruime ervaring met het bespelen van de gong om de harmonie in het lichaam te versterken.

Tjitske Bezema is sjamanistic practitioner en haar sjamanendrum is een helend instrument met een eigen ziel, dat haar ook begeleidt bij de sjamanistische angel healings die zij geeft. Tjitske speelt mee met Sjors met haar eigen gong, zodat de klank nog sterker over je heen stroomt. Zij heeft een ruime ervaring in het begeleiden van groepen in een creatief proces.

Ervaringen met healing sessies

De sjamanistische reis die Tjitske voor mij maakte en de healing die ik bij haar onderging hebben me prachtige inzichten gegeven. Ik kreeg zorgvuldig antwoord op vragen die me al heel lang bezig hielden. Ik heb echt het idee dat ik weer verder kan op mijn pad. Een heel fijn gevoel! Tjitske is heel liefdevol, een fijne begeleidster die veel rust en vertrouwen uitstraalt. Deze sessie was echt even een momentje voor mijzelf.

Simone

Van deze vorm van healing had ik nog nooit gehoord. Sjamanisme vaag. Maar met Tjitske had ik een heel goed gevoel. Ik heb een sessie geprobeerd en ben er heel enthousiast over. Wat fijn dat Tjitske op mijn pad is gekomen! De sessie zelf was heerlijk ontspannend. Ik heb een paar jaar geleden een burn-out gehad, ben daardoor gestopt met werken. Vlak voor de burn-out is mijn zoon overleden. Mijn zoon is in de sessie ook als engel bij haar naar voren gekomen, dat raakte me. Tjitske heeft suggesties gedaan over hoe ik verder kan gaan in mijn leven, waarbij vertrouwen ├ęn een oplossing hoe om te gaan mijn problemen werd aangedragen. De voorgestelde opleiding was een nieuw idee voor mij, maar hoe meer ik erover lees, hoe enthousiaster ik word. Dit is het! Ik heb mijzelf aangemeld en heb ook veel vertrouwen dat deze nieuwe weg mij veel gaat opleveren.

Marjolijn

Toen ik niet goed in mijn vel zat bood Tjitske aan om een healing bij mij te doen. Van tevoren verkende ze samen met mij of ik een vraag had. Dat betrof mijn onvervulde kinderwens en lichamelijke klachten. Ik twijfelde of ik mijn kinderwens niet beter op kon geven.Tijdens de behandeling voelde ik mij rustig en vredig. Na afloop was ik positiever gestemd en kon ik duidelijk voelen welke stappen er nodig waren. Zo heb ik de knoop doorgehakt om in mijzelf te investeren en een behandeling bij de vrouwenpoli aan te gaan. Ik had de moed en de hoop weer om door te gaan.

Elly