Harmonize Healing

 

Verzachten

Jouw licht ervaren

Jezelf waarderen

 

Hoe kan ik zachter zijn voor mezelf en voor anderen? Hoe kan ik omgaan met pijn, verdriet of angst?
In de Harmonize Angel Healing maak je contact met je zachte, liefdevolle kant. De healing brengt meer harmonie in je leven en je lichaam, waardoor je lekkerder in je vel komt en je je makkelijker kunt verbinden met de lichte kant van het leven. Ook krijg je tips en oefeningen die je helpen om dit te integreren in je dagelijks leven.

De Harmonize Healing is een bijzondere vorm van healing. Ik werk met engelenenergie en gebruik een aantal eeuwenoude technieken uit het sjamanisme die je direct in verbinding brengen met jouw innerlijke licht. Sjamanen zijn van oudsher de healers die deel uitmaken van natuurvolken van over de hele wereld. Meer en meer komt deze wijsheid en kunde weer naar boven in onze huidige maatschappij. Ik ben gecertificeerd sjamanistic practitioner en heb een ruime ervaring met het liefdevol transformeren van levensuitdagingen naar het licht. Bij mij vind je een luisterend oor, concreet advies en een zachte, liefdevolle healing.

Een Harmonize Healing bestaat uit 4 sessies verspreid over ongeveer 3 maanden:

  1. Een sjamanistische engelen healing van anderhalf uur.
  2. Een integratie sessie van de healing. Deze sessie duurt een uur en bestaat uit een geleide visualisatie en oefeningen die je kunt doen om de healing te integreren in je dagelijks leven.
  3. Een bekrachtigingssessie van een uur. Hierin geven de engelen je met hun energie een extra boost om in je hervonden licht en zachtheid te blijven.
  4. Een tweede integratie sessie van een uur, voor de definitieve integratie in je dagelijks leven.
Investering

Een Harmonize Healing kost €340.

Afspraak maken

Meer informatie of gewoon even kennismaken kan via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

De sjamanistische reis die Tjitske voor mij maakte en de angel healing die ik bij haar onderging hebben me prachtige inzichten gegeven. Ik kreeg zorgvuldig antwoord op vragen die me al heel lang bezig hielden. Ik heb echt het idee dat ik weer verder kan op mijn pad. Een heel fijn gevoel! Tjitske is heel liefdevol, een fijne begeleidster die veel rust en vertrouwen uitstraalt. Deze sessie was echt even een momentje voor mijzelf.

Simone

TjeeBeeFavicon

Van Angel Healing had ik nog nooit gehoord. Sjamanisme vaag. Maar met Tjitske had ik een heel goed gevoel. Ik heb een sessie geprobeerd en ben er heel enthousiast over. Wat fijn dat Tjitske op mijn pad is gekomen! De sessie zelf was heerlijk ontspannend. Ik heb een paar jaar geleden een burn-out gehad, ben daardoor gestopt met werken. Vlak voor de burn-out is mijn zoon overleden. Mijn zoon is in de sessie ook als engel bij haar naar voren gekomen, dat raakte me. Tjitske heeft suggesties gedaan over hoe ik verder kan gaan in mijn leven, waarbij vertrouwen én een oplossing hoe om te gaan mijn problemen werd aangedragen. De voorgestelde opleiding was een nieuw idee voor mij, maar hoe meer ik erover lees, hoe enthousiaster ik word. Dit is het! Ik heb mijzelf aangemeld en heb ook veel vertrouwen dat deze nieuwe weg mij veel gaat opleveren.

Marjolijn

TjeeBeeFavicon

Toen ik niet goed in mijn vel zat bood Tjitske aan om een Angel Healing bij mij te doen. Van tevoren verkende ze samen met mij of ik een vraag had. Dat betrof mijn onvervulde kinderwens en lichamelijke klachten. Ik twijfelde of ik mijn kinderwens niet beter op kon geven.Tijdens de behandeling voelde ik mij rustig en vredig. Na afloop was ik positiever gestemd en kon ik duidelijk voelen welke stappen er nodig waren. Zo heb ik de knoop doorgehakt om in mijzelf te investeren en een behandeling bij de vrouwenpoli aan te gaan. Ik had de moed en de hoop weer om door te gaan.

Elly

TjeeBeeFavicon