Extra individuele healing

Een individuele sjamanistische healing

Als ondersteuning bij het volgen van de Gaia Blessing Training kun je een individuele sjamanistische healing boeken. Als je voor, tijdens of na de training behoefte hebt aan extra healing voor een persoonlijke vraag, neem dan even contact met me op.

Praktische info

Een healing sessie duurt 1,5 uur en kost €100. Een sjamanistische healing is bij voorkeur face-to-face in mijn praktijkruimte, maar kan indien gewenst ook online.

Angel Healing TjeeBee

Wat kan ik van een sjamanistische healing verwachten

Als sjamanistic practitioner kan ik reizen in de wereld van de ziel (de spiritwereld) en daar kijken naar oorzaken van disharmonie, pijn of ongelukkig zijn. Deze oorzaken kunnen liggen in het verlies van innerlijke kracht, het meedragen van energieën die niet bij je horen of het verlies van delen van je ziel. Voor al deze oorzaken, en meer, bestaan technieken om de situatie te helen:

Soul Retrieval

Wanneer je te maken hebt gehad met moeilijke, onveilige, verdrietige of traumatische omstandigheden, kunnen bepaalde delen van je ziel (oftewel krachten, kwaliteiten) die normaal gesproken bij je horen, zijn weggevlucht naar een veilige plek in de spirit wereld. Via een Soul Retrieval kunnen deze kwaliteiten of krachten weer bij je terug gebracht worden. Een Soul Retrieval is een mooie en krachtige methode van hereniging en herstel.

Power Animal Retrieval

Door uitdagende omstandigheden, door de manier waarop je naar jezelf kijkt of door chronische stress kan krachtverlies optreden. In de spirit wereld wordt je kracht weergegeven door je krachtdier. De sjamanistic practitioner kan via een Power Animal Retrieval je krachtdier, en daarmee jouw kracht, helpen herstellen.

Extractie

Als je te maken hebt gehad met krachtverlies of het verlies van zieledelen, kan het zijn dat de leegte die dan is ontstaan wordt opgevuld door intrusions: energie die niet bij je hoort. Dit hoeft niet altijd erg te zijn, maar kan wel tot klachten leiden. Bij een Extractie worden deze ‘energie intrusions’ verwijderd.

Soul Remembrance

Bij een Soul Remembrance reist de sjamanistic practitioner in de spirit wereld terug naar het moment dat jouw Ziel in dit leven wilde incarneren en vraagt dan wat deze hier in dit leven te doen heeft.

TjeeBee Sjamanistic Practitioner
Heling met Spiritueel Licht

Bij de persoonlijke healing vindt bijna altijd ook Heling met Spiritueel Licht plaats. In de healing wordt de sjamanistic practitioner één met het Licht, waardoor de engelenenergie voelbaar wordt. Het nodigt je uit om in jezelf ook die lichte energie te ervaren. Iedereen heeft licht in zich.