Soul Power Healing

 

Omhels jouw kracht

leef je zielsmissie

Persoonlijke begeleiding en healing

 

Wat heb ik in dit leven te doen? Waar word ik gelukkig van en hoe draag ik daarmee bij aan het grotere geheel? Beschik ik over al mijn krachten?
D
e Soul Power Healing geeft je de power en de zelfverzekerdheid om het heft in handen te nemen en je zielsmissie echt te leven. Zodat je voelt dat het klopt, wat je doet en dat je levensenergie stroomt.

De Soul Power Healing is een bijzondere vorm van coaching en healing. Ik gebruik een aantal eeuwenoude technieken uit het sjamanisme waarmee ik de innerlijke kracht bij je terugbreng die je nodig hebt om je zielsmissie waar te maken. Sjamanen zijn van oudsher de healers die deel uitmaken van natuurvolken van over de hele wereld. Meer en meer komt deze wijsheid en kunde weer naar boven in onze huidige maatschappij. Ik ben gecertificeerd sjamanistic practitioner en heb een ruime ervaring in het concreet maken van mijn eigen unieke dromen en het leven naar je hart. Bij mij vind je een no nonsense advies en een krachtige, liefdevolle healing die je helpt om keuzes helder te krijgen en stappen te zetten in de richting van je hart.

Een Soul Power Healing bestaat uit 4 sessies, verspreid over ongeveer 3 maanden:

  1. Een sjamanistische healing van anderhalf uur. Hierin krijg je helderheid in keuzes en wordt je innerlijke kracht versterkt.
  2. Een integratie sessie van de healing. Deze sessie duurt een uur en bestaat uit een geleide visualisatie en oefeningen die je kunt doen om de healing te integreren in je dagelijks leven.
  3. Een bekrachtigingssessie van een uur. Hierin geven de engelen je met hun energie een extra boost om in de flow van je levenskracht en pad te blijven.
  4. Een tweede integratie sessie van een uur, voor de definitieve verankering in je dagelijks leven.
Investering

Een Soul Power Healing kost €340.

Afspraak maken

Meer informatie of eerst even kennismaken kan via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

De sjamanistische reis die Tjitske voor mij maakte en de healing die ik bij haar onderging hebben me prachtige inzichten gegeven. Ik kreeg zorgvuldig antwoord op vragen die me al heel lang bezig hielden. Ik heb echt het idee dat ik weer verder kan op mijn pad. Een heel fijn gevoel! Tjitske is heel liefdevol, een fijne begeleidster die veel rust en vertrouwen uitstraalt. Deze sessie was echt even een momentje voor mijzelf.

Simone

TjeeBeeFavicon

Van deze vorm van healing had ik nog nooit gehoord, sjamanisme vaag. Maar met Tjitske had ik een heel goed gevoel. Ik heb een sessie geprobeerd en ben er heel enthousiast over. Wat fijn dat Tjitske op mijn pad is gekomen! De sessie zelf was heerlijk ontspannend. Ik heb een paar jaar geleden een burn-out gehad, ben daardoor gestopt met werken. Vlak voor de burn-out is mijn zoon overleden. Mijn zoon is in de sessie ook als engel bij haar naar voren gekomen, dat raakte me. Tjitske heeft suggesties gedaan over hoe ik verder kan gaan in mijn leven, waarbij vertrouwen én een oplossing hoe om te gaan mijn problemen werd aangedragen. De voorgestelde opleiding was een nieuw idee voor mij, maar hoe meer ik erover lees, hoe enthousiaster ik word. Dit is het! Ik heb mijzelf aangemeld en heb ook veel vertrouwen dat deze nieuwe weg mij veel gaat opleveren.

Marjolijn

TjeeBeeFavicon

Toen ik niet goed in mijn vel zat bood Tjitske aan om een healing bij mij te doen. Van tevoren verkende ze samen met mij of ik een vraag had. Dat betrof mijn onvervulde kinderwens en lichamelijke klachten. Ik twijfelde of ik mijn kinderwens niet beter op kon geven.Tijdens de behandeling voelde ik mij rustig en vredig. Na afloop was ik positiever gestemd en kon ik duidelijk voelen welke stappen er nodig waren. Zo heb ik de knoop doorgehakt om in mijzelf te investeren en een behandeling bij de vrouwenpoli aan te gaan. Ik had de moed en de hoop weer om door te gaan.

Elly

TjeeBeeFavicon