Leef naar je Hart Training

 

Leef jouw unieke manier

om bij te dragen aan een fijne wereld

Leef naar je Hart Training, 6 weekenden (overdag)

 

 

 

Leef naar je Hart

 

Waarom je mee wilt doen

Soms heb je het gevoel dat je méér zou kunnen doen met je leven. Je voelt dat je veel te bieden hebt aan de wereld maar je weet nog niet precies wat en hoe. Je droomt ervan je hart te volgen, maar laat je overrompelen door de waan van de dag.
Herken je dit?

De Leef naar je Hart Training heb ik speciaal ontworpen voor jou, als jij je eigen, unieke manier wilt vinden om bij te dragen aan een fijne wereld. En dit ook echt waar wilt maken.

Ik heb een ruime ervaring in het concreet maken van mijn eigen unieke dromen en snap dat het niet altijd makkelijk is om te zien waar je heen wilt, te vertrouwen op je eigen kracht en te durven samenwerken met de support om je heen.

Toch ben ik er vol voor gegaan en ik deel graag de tools, oefeningen en inzichten met je die me hierbij hebben geholpen. In de training ontdek je wat jouw zielsmissie is en hoe je jouw spirituele intuïtie kunt laten samenwerken met je vermogen om iets neer te zetten in de wereld.

Zodat jij vol vertrouwen en plezier ook jouw unieke dromen waar kunt maken.

In 6 weekenden werk je samen met een vaste groep van max 6 inspirerende mensen aan het realiseren van jouw levenspad.

Met als resultaat dat je het echt aan het doen bent: Leven naar je Hart.

 

Deze training is voor jou als je:

     

 • Op een punt in je leven of werk staat dat je iets anders wilt, iets wat echt uit jezelf komt
 • Wilt voelen dat je werk of hoe je je leven invult, past bij wat je hart verlangt
 • Je afvraagt hoe je je passie volwaardig in je leven verweeft
 • Tastbaar en zichtbaar wilt maken wat jij de wereld te bieden hebt
 • Jouw unieke kracht wilt ontdekken en vol vertrouwen durven toepassen
 • Wilt weten wat je zielsmissie is en hiernaar wilt leven

 

Doe mee en geef jezelf 6 maanden
om concrete stappen te zetten in de richting van je hart

 

   

Opbouw van de training

De Leef naar je Hart Training bestaat uit iedere maand één weekend in vanaf najaar 2020 (6 weekenden in totaal). Ieder weekend heeft een eigen thema. Tussendoor werk je thuis met oefeningen of opdrachten.

Tijdens de training helpen eeuwenoude sjamanistische technieken en rituelen je om direct in verbinding te komen met wie jij bent, je passie en je innerlijke kracht. Dit combineer je met hedendaagse methodes op het gebied van zelfmanagement, visualisatie en planning, zodat je alles uit jezelf kunt halen wat je in je hebt.

Sjamanen zijn van oudsher de wijze verbinders die deel uitmaken van natuurvolken van over de hele wereld. Meer en meer komt deze wijsheid en kunde weer naar boven in onze huidige maatschappij. Als gecertificeerd sjamanistic practitioner en met mijn jarenlange ervaring als projectmanager en organisator, bied ik je in de training een waaier aan mogelijkheden die je voor jezelf kunt inzetten.

 

Thema’s van de weekenden

Mijn Eigen Reis

najaar 2020

Meer inzicht in jouw zielsmissie en de eerstvolgende stappen die je te zetten hebt. Je ziet de mogelijkheden die je verder helpen op je pad. Je hebt contact met je passie.

    

De Reis van Verbondenheid

najaar 2020

Ontdek hoe je jouw stappen kunt versterken met de steun van anderen. Hoe je verbonden bent met de wereld.


    

De Wereld in het Licht

najaar 2020

Wat breng je de wereld, wat brengt de groep, wat maakt de wereld lichter. We formuleren hiervoor samen een intentie om in de maand erna daadwerkelijk tot uitvoering te brengen, ieder vanuit de eigen kracht.
    

Omhels en Heel

begin 2021

Je maakt contact met de uitdagingen en de donkere kanten die je tegenkomt op je pad. Je leert hoe je deze met compassie kunt benaderen. Een diepgaande heling en acceptatie van jezelf.

    

Mijn Transformatie

begin 2021

Je ondergaat de kracht van je adem, klank en een sjamanistische soul retrieval die je helpen om dat wat nodig is in jezelf te transformeren. Zodat je ook bij toekomstige uitdagingen in verbinding blijft met je zielsmissie en verder komt op je pad.
    

Mijn Unieke Kracht

begin 2021

Je krijgt de kans om je creativiteit te gebruiken en de groep mee te nemen in de wereld van jouw unieke kracht. Je deelt met elkaar het plan dat je hebt gemaakt voor na afloop van de training, en hoe je elkaar kunt blijven aanmoedigen.
    

 

Ervaar dat je dromen steeds concreter worden als je er bewust aan werkt

 

Je krijgt:

 • 6 themaweekenden oftewel 12 trainingsdagen (van 10 tot 17 uur) waarin je concreet aan je zielsmissie kunt werken
 • Een vaste groep mensen die je inspireren en aanmoedigen op je pad
 • Tools en oefeningen die je ook thuis kunt doen
 • Meer beschikking over je innerlijke kracht, zodat je met zelfvertrouwen keuzes kunt maken en acties ondernemen
 • Direct contact met je persoonlijke 'raad van advies' / jouw innerlijke wijsheid, voor spirituele en concrete alledaagse vragen bij het waarmaken van je zielsmissie
 • Inzicht in jouw eigen support systeem om je heen en hoe je die inzet
 • Thee, koffie en gezonde snacks zoals nootjes en fruit tijdens de trainingsdagen
 • EXTRA: 15% Early Bird korting tot 2 maanden voor de start
 • EXTRA: Volledige teruggaaf van het bedrag van de Ontdek je Zielsmissie Workshop als je deze workshop hebt gevolgd
 • EXTRA: 10% korting op een individuele Soul Power of Harmonize Healing

Note: Maximum is 6 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Lukt dat niet, dan krijg je je geld terug. Lunch neem je zelf mee en een eventuele slaap accomodatie is niet inbegrepen.

Wat klanten over Tjitske zeggen

Simone

De sessie die ik bij Tjitske onderging hebben me prachtige inzichten gegeven. Ik kreeg zorgvuldig antwoord op vragen die me al heel lang bezig hielden. Ik heb echt het idee dat ik weer verder kan op mijn pad. Een heel fijn gevoel! Tjitske is heel liefdevol, een fijne begeleidster die veel rust en vertrouwen uitstraalt.


Anje

Tjitske maakte van de workshops die ze tijdens onze samenwerking bij Stichting Immunowell begeleidde altijd een stimulerend en creatief samenzijn, waardoor ze mensen van verschillende achtergrond vanzelfsprekend met elkaar verbond. Ze inspireerde me door haar hart te volgen en hier helemaal voor te gaan.


Marjolijn

Van sjamanisme had ik nog nooit gehoord, maar met Tjitske had ik een heel goed gevoel. Tijdens de sessie kwamen suggesties naar boven over hoe ik verder kan gaan in mijn leven. De voorgestelde opleiding was een nieuw idee voor mij, en inmiddels volg ik hem! Ik heb vertrouwen dat deze weg mij veel gaat opleveren.


Wim

Ik heb bij Immunowell Tjitske leren kennen als een vrouw met een missie en een nuchtere en realistische aanpak. Ze heeft het vermogen mensen enthousiast te maken en te motiveren. Bovendien is Tjitske een empathisch mens en heeft oprechte belangstelling voor de mensen om haar heen. Ik kijk met dankbaarheid terug op onze samenwerking.

 

“Kom tot bloei, waar je ziel de aarde raakt”

 

     

Hoe fijn zou het zijn als je

Kunt zien welke weg de jouwe is

Durft te vertrouwen op je eigen kracht en op de support om je heen

Eindelijk het gevoel hebt dat je vanuit je zielsmissie leeft

Ervaart dat je voldoende tijd hebt voor jezelf, je passie en je dierbaren

Voelt dat het werk wat je doet, past bij wat je hart verlangt

Met plezier en vol vertrouwen Leeft naar je Hart

 

 

Leef naar je Hart, zet nu die stap

 

Eerst meer weten?

Jouw vragen beantwoord

Wat zijn de trainingsdata en tijden?

De Leef naar je Hart Training start in het najaar van 2020. Als je je inschrijft word je op de hoogte gehouden van de start van de training en de trainingsdata.
Een trainingsdag duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

Waar is de training?

De trainingsweekenden vinden plaats in De Beweegruimte, Molenkamp 62, 3732 EV, De Bilt.

Wat moet ik meenemen?

Thee, koffie en gezonde snacks staan tijdens de trainingsdagen voor je klaar. Neem zelf je lunch mee, er is een koelkast beschikbaar. Draag comfortabele kleding waar je je makkelijk in kunt bewegen en neem een opschrijfboekje en pen mee. Als je een instrument hebt zoals een drum of een ratel kun je die meenemen, dit is niet noodzakelijk maar prima als je dit fijn vindt.

Ik maak graag kennis met je. Voel je welkom om me te bellen of appen voor een korte kennismaking en eventuele vragen over de training. Je kunt me bereiken op 0655802795 of via tbezema@tjeebee.nl.

Naast de trainingsweekenden bepaal je zelf hoeveel tijd je investeert in het uitwerken en toepassen van de inzichten en oefeningen die je in de training aangereikt krijgt. Het is wel handig als je regelmatig tijd vrijmaakt voor oefening als je de resultaten wilt behalen, bijvoorbeeld dagelijks 5 of 10 minuten. Daarnaast kan het zijn dat je voor jouw specifieke droom stappen wilt zetten die meer tijd in beslag nemen.

Jazeker. De Leef naar je Hart Training is geen opleiding tot een specifiek vak, zoals coach of sjamanistic practitioner. Daarom is hij juist perfect om te combineren met een (vak)opleiding die je geweldig vindt en waarvan je het gevoel hebt dat je er echt iets mee wilt doen in je leven. De Leef naar je Hart Training helpt je dan om hiervoor ook echt de nodige stappen te zetten. En om uit te vinden op welke unieke manier je het vak dat je aan het leren bent, in jouw leven wilt verweven.

Een typische trainingsdag begint om 10 uur met een kopje thee in de welkomstruimte van De Beweegruimte, waar je even kunt landen en contact maken met jezelf en de anderen in de groep.

Dan betreden we de ruime zaal en beginnen we met de opwarming met beweging, klank of adem. We starten daarna meestal het innerlijk werk rond het specifieke thema van het weekend. Het trainen van je vermogen om je aandacht te richten en daarmee je creatiekracht te vergroten, is een vast onderdeel van iedere trainingsdag.

We beginnen de dag altijd naar binnen gericht, en gedurende de dag vertalen we dit via individuele en gezamenlijke oefeningen in concrete stappen waar je ook thuis wat mee kunt.

In de buurt van de Beweegruimte is een bos, we gaan daar regelmatig naartoe om nog meer (beweeg)ruimte en rust te ervaren of om een specifieke oefening of ceremonie te doen.

We ronden de dag om 17 uur af. Je gaat naar huis met een gevoel van zelfvertrouwen, ruimte in je hoofd en zin om er thuis verder mee aan de slag te gaan.

De Beweegruimte is goed te bereiken met het OV vanaf Utrecht Centraal (bus 77 richting Bilthoven, opstappen bushalte aan Jaarbeurszijde, uitstappen op bushalte Looydijk in De Bilt) of station Bilthoven (ook bus 77, nu richting Nieuwegein, uitstappen Looydijk).

In overleg met de overige deelnemers proberen we waar mogelijk te carpoolen.

Ga je graag met de OV fiets dan is het 10 minuten fietsen vanaf Bilthoven of 30 minuten vanaf Utrecht Centraal.

Overnachten in de buurt kan ook, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Hotel de Biltsche Hoek of in een van de vele overnachtingsmogelijkheden in Utrecht (Oost). Op 10 minuten fietsen ligt Budget Camping Utrecht in de Voorveldse Polder.

Nadat je je hebt ingeschreven neem ik even contact met je op om voorafgaand aan de training kort kennis te maken, we maken hiervoor een telefonische afspraak of als je dat wilt via Skype. Op die manier kunnen eventuele praktische of andere vragen nog bespreken en kan ik vast invoelen uit welke bijzondere mensen de groep bestaat.

Zodra de data van de training bekend zijn, kun je je definitief inschrijven voor de training door het bedrag te voldoen. Je krijgt daarvan een factuur met een specificatie van de training en de BTW.

Als je ondernemer bent kun je het als ondernemerskosten opgeven. Heb je geen onderneming dan kan je het mogelijk als studiekosten opvoeren, check hiervoor de site van de Belastingdienst.

Als het haalbaarder voor je is, kun je de training ook in 2 termijnen betalen. Je betaalt dan de helft 1 maand voorafgaand aan de training en de andere helft  uiterlijk 4 maanden later.

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht, met delen van jezelf waar je misschien niet goed bij kon en die je met behulp van de oefeningen weer terug kunt vinden. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie. En leer je hoe je hier mee samen kunt werken zodat het makkelijker en leuker voor je wordt om je dromen te realiseren.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Naast oefeningen die je zelf leert doen, ontvang je in het weekend met het thema Transformatie ook een soul retrieval healing in mijn hoedanigheid als sjamanistic practitioner, en wordt iedereen daarbij gesteund door de groep. Wil je meer weten over sjamanisme en healing lees dan mijn pagina Sjamanisme.

Voel je welkom om me te bellen of appen op 0655802795, of mail via tbezema@tjeebee.nl.

 

Nu is het moment

Doe mee met de Leef naar je Hart Training