Leer de Aarde Helen

Leer de Aarde Helen

Doe mee met de Gaia Blessing® Training*

Op Landgoed Zonheuvel in Doorn

Fijn dat je interesse hebt in heling van de Aarde! De Aarde verlangt ernaar om weer op te bloeien tot wie zij werkelijk is: een levende, krachtige planeet vol Licht en energie, die vrijuit stroomt van de ene naar de andere plek. De zwaarte van alle illusies die we hebben over de Natuur en over onszelf, mag transformeren. Dit bevrijdt de Aarde!

Voel jij de roep van de Aarde om haar te steunen bij haar transformatie? Herken je dat het nodig is om dit samen te doen met andere mensen én met andere liefdevolle lichtwezens?

Doe dan mee met de Gaia Blessing Training ‘Leer de Aarde Helen’ en leer in vijf magische, verbindende workshops* hoe je de Aarde gezonder maakt op een unieke manier. 

Samen met max 7 bevlogen mensen ontdek je hoe je samenwerkt met Lichtwezens als engelen en draken en de Aarde  zelf, om heling te geven aan jouw favoriete plekken op Aarde. Je leert deze plekken met elkaar te verbinden, zodat de Aarde meer en meer Licht opneemt en weer een plek wordt waar mensen zich verbonden en thuis voelen. Doe je ook mee?

* De data zijn: 26&27 maart, 23&24 april, 14&15 mei, 18&19 juni, 2&3 en 9&10 juli 2022 (weekenddagen van 10:00 tot 17:00 uur)

Gaia Blessing®

De unieke manier van heling geven aan jouw favoriete plekken op Aarde heet 'Gaia Blessing'. Je werkt daarbij met jouw eigen zielskracht, en samen met lichtwezens als engelen, draken en de Spirit van de Aarde. In de vijf workshops van de Gaia Blessing Training leer je hoe je dit doet en hoe je jouw unieke Gaia Blessings creëert en begeleidt.

Op plekken die een Gaia Blessing hebben ontvangen, is het makkelijker voor de mensen, dieren en de natuur om zich goed te voelen, te ontwikkelen en te helen.

"Heling geven, is heling ontvangen", en tijdens de training vergroot je ook je eigen kracht en zelfvertrouwen.

De Gaia Blessing Training 'Leer de Aarde Helen' geeft je alle tools in handen om een Gaia Blessing ceremonie uit te kunnen voeren, zelf of met een groep die je liefdevol begeleidt. Zodat je meewerkt aan een gelukkige en bezielde Aarde door steeds meer gezonde plekken te creëren.

Deze training is voor jou als je:

Ik verlang ernaar om met je samen te werken en elkaars ziel weer te herkennen

Boodschap van de Aarde

Je ontvangt:

Verbindend, openend, intens en heel speciaal

Marsha

Wat een bijzondere en liefdevolle dagen! Via de spiritreizen ervaar je een diepe verbinding met de engelen en jezelf. De Gaia Blessing Ceremonie vond ik heel bijzonder en betekenisvol

Annelies

Dankjewel voor de wondermooie ervaring. De klanken, jouw aandacht, de reizen die we mochten maken en jouw beelden en wijsheid. Het heeft iets in gang gezet en onze lopende processen bekrachtigd

Fieke en Hannelore

Geborgenheid, healing, kracht en inzichten. Een warm bad, dat was het

Diana

Een mooie en leerzame reis. En wat een diepe connectie met de draken, mijn krachtdier en mijn persoonlijke draak!

Angela

Een heerlijke plek om totale rust te ervaren. Fijne begeleidster met veel uitstraling

Caro

Ervaar je Zielskracht

Leer zelf spiritreizen maken
Verbinden met je krachtdier
Ontdek en leef je Zielsmissie
Werk met je spirithelpers
Gaia Blessing

Natuurwerk met Engelen

Ervaar het engelenlicht in jou
Harmoniseren met engelenlicht
Zelfheling met hulp van de engelen
Vertrouwen op jezelf
Gaia Blessing

Natuurwerk met Draken

Ervaar de moedige drakenenergie
Ontdek de draken in jouw leven
Volg je hart en voel hun steun
Vrijuit spelen en creëren
Gaia Blessing

Voel je Thuis op Aarde

Ontvang diepgaande heling
Werk met Great Spirit, de Adem
Ademtips voor thuis
Veilig verbonden met de Aarde
Gaia Blessing

Practitioner deel 1

Zuiver waarnemen in de natuur
Krachtvoorwerp maken en hanteren
Licht brengen vanuit jouw zielskracht
Werken met Tijd op een plek
Zielen naar het licht begeleiden

Practitioner deel 2

Werken met engelen en
draken in de natuur
Zelf Gaia Blessings geven
Gaia Blessing Ceremonies creëren
Plekken energetisch verbinden

Op een krachtige manier bijdraagt aan de gezondheid van de Aarde

Lekker in je vel zit op de plekken waar jij graag bent

Vitaal en gelukkig bent in een gezonde omgeving

Deel uitmaakt van een levendige Gaia Blessing community

Leer de Aarde Helen, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
De data zijn: 26&27 maart, 23&24 april, 14&15 mei, 18&19 juni, 2&3 en 9&10 juli 2022 (twaalf weekenddagen overdag) van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Investering
De training kost €1111 (inclusief €101 korting)
Vanwege de kleine ondernemersregeling is er geen sprake van BTW

Zelf meenemen
Voor lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Je kunt zelf een flesje water meenemen en eventueel een extra snack voor tussendoor. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten. Kleed je daarom voldoende warm (liefst in laagjes zodat er ook wat uit kan als het te warm is). Neem een matje mee dat tegen vocht kan, een deken of slaapzak, een schrift (pennen neem ik mee) en eventueel een oogmasker. Denk ook aan een drum of ratel, als je die hebt neem ze mee! In de Lodge zitten we op zachte matten en meditatiekussentjes op de grond, die hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Vraag en antwoord

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Wanneer je te maken hebt gehad met onaangename omstandigheden, kunnen bepaalde delen van je ziel (oftewel krachten, kwaliteiten) die normaal gesproken bij je horen, zijn weggegaan naar een veilige plek in de wereld van de Ziel. Via een Soul Retrieval komen deze kwaliteiten of krachten weer bij je terug. Een Soul Retrieval is een mooie en krachtige methode van hereniging en herstel.

Als ademcoach reik ik je verschillende manieren van ademhalen aan, waarmee je meer in balans kunt komen en jouw ware kracht kunt ervaren. Adem is leven. Wanneer je hiermee kunt spelen, creëer je ademruimte en flow in je leven, letterlijk en figuurlijk.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft, zoals ook wij mensen. Als je zelf wilt leren hoe je een Gaia Blessing kunt geven, dan kun je de opleiding tot Gaia Blessing Practitioner volgen, waar deze workshop een onderdeel van is.

Een Gaia Blessing wordt altijd gegeven samen met engelen, draken én de Aarde zelf. Het is niet de bedoeling dat je als mens in je eentje heling gaat uitvoeren, omdat een heling van plekken op Aarde verder gaat dan onze krachten reiken. Als je in staat bent om te luisteren, geeft de Aarde zelf aan wat zij nodig heeft op de plek waar het om gaat. Draken zijn van oudsher betrokken geweest bij het creëren van de Aarde en hun energie kan diep doordringen in de materie. Engelen bestaan uit het licht en de liefde waar ook de Aarde weer mee doordrongen mag raken. Bij het leren geven van Gaia Blessings leer je bewust te verbinden, te begeleiden en tegelijk mee te gaan in de flow van wat er nodig is voor de heling.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Een overnachting is niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

doe mee met de Gaia Blessing® Training*