De Gaia Blessing Workshops

Hier lees je meer over de workshops van de Gaia Blessing® Opleiding: het waarom, het hoe en wanneer. Geniet van dit doorkijkje naar plezier en zinvol samenzijn!

In de opleiding leer je om plekken op Aarde te helen in samenwerking met engelen, draken en de Aarde zelf. Deze vorm van helen heet Gaia Blessing®. Alle workshops kun je los volgen of als onderdeel van de opleiding. Je kunt ook eerst een workshop uitproberen en vervolgens alsnog de andere doen. Iedere workshop brengt je dichter bij jezelf en draagt bij aan de heling van de Aarde!

Ervaar je Zielskracht*

Om te kunnen bijdragen aan heling van de Aarde is het belangrijk dat je je eigen manifestatie kracht kent en leert inzetten voor datgene wat jouw hart hier op Aarde wil creëren. In deze workshop leer je om contact te maken met je ziel, je innerlijke kracht en de spirituele helpers die je begeleiden op jouw levenspad.

Natuurwerk met Engelen*

Engelen hebben een belangrijke taak in het verspreiden van liefde en het goddelijk licht en zij werken graag met mensen samen om dit zoveel mogelijk onze tastbare wereld te brengen: in de natuur, de gebouwen, de dieren, de grond onder onze voeten. Op dit moment in de ontwikkeling van de Aarde is het zo, dat van ons mensen gevraagd wordt om deze taak op ons te nemen en onszelf te verbinden met het licht en de liefde in onszelf, zodat wij als het ware een doorgang zijn waar liefde vrijelijk doorheen kan stromen. In deze workshop leer je bewust communiceren met engelen en hoe je via een speciale sjamanistische techniek jezelf en jouw omgeving kunt harmoniseren met engelenlicht.

Natuurwerk met Draken*

Draken zijn oeroude wezens van liefde en creatie, die op dit moment voor ons op Aarde alleen energetisch waar te nemen zijn. De energie van draken is krachtig, beschermend, speels, moedig, integer en vol vertrouwen. Zij hebben een andere energie dan de engelen, die zich makkelijker laat opnemen in de tastbare materie op Aarde. Daardoor kunnen de draken heel goed helpen bij het verspreiden van licht en liefde en bij het geven van Gaia Blessings. In deze workshop leer je hoe je contact kunt maken met draken, hoe zij met jou samenwerken bij het volgen van je hart en hoe je het plezier van hun speelse aard ook zelf in je leven kunt brengen.

Voel je Thuis op Aarde*

Voor ons lichtwezens, die zich steeds bewuster worden van wat we zijn: een ziel die een menselijke ervaring beleeft in een tastbaar lichaam, is het niet altijd even makkelijk om je thuis te voelen in deze wereld. Toch is dat waar de Aarde je toe uitnodigt en met liefde bij wil ondersteunen: voel je thuis op Aarde. Je bent welkom. In deze workshop leer je om contact te maken met je ziel, je innerlijk vertrouwen, de Aarde zelf en hoe jij jezelf kunt helpen om je thuis te voelen op Aarde. In de speciale Gaia Blessing Ceremonie tijdens de workshop wordt jouw ziel helemaal welkom geheten op Aarde met gifts en nieuwe intenties.

Iedere workshop bevat een Gaia Blessing Ceremonie, waarbij er tegelijk een zegening en heling aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft, zoals ook wij mensen. Als je de workshops alle vier volgt, kun je de Gaia Blessing® Practitioner Workshop doen om gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner te worden. Je leert dan om zelf Gaia Blessings te kunnen geven en groepen te begeleiden in een Gaia Blessing Ceremonie.

*Iedere workshop vindt 2x plaats in 2021. Op de Agenda kun je alle data zien en je inschrijven