Wie ik ben

Welkom bij TjeeBee! Ik ben Tjitske Bezema en ik begeleid mensen hoe zij heling kunnen geven aan de Aarde en aan zichzelf. Dit doe ik via de transformerende workshops en de Gaia Blessing® Opleiding. In de Gaia Blessing® Opleiding leer je hoe je samen met engelen, draken en de Aarde, plekken op Aarde kunt helen door Gaia Blessings te geven. Op die plekken waar de Aarde heelt, is het veel makkelijker voor ons om zelf ook gezond en gelukkig te zijn.

Als Sjamanen Natuurwerker, Engelenhealer en Drakenrijder werk ik in de workshops met de sjamanistische principes als basis: alles is bezield, vertrouw op je eigen innerlijke kracht en leef vanuit je hart. Mijn favoriete werkelijkheid is dat mensen weer ervaren dat de Aarde leeft en een ziel heeft, net zoals de natuur, de bomen, de bergen, de bodem en jijzelf.

Als mens ben je een geboren verbinder tussen de Bron van Liefde waar wij vandaan komen en de Aarde. Door jouw zielsmissie te leren kennen en ernaar te leven, breng je het Licht van jouw ziel in de tastbare wereld.