Gratis Loslaat Visualisatie

Loslaten is zo belangrijk in het leven! Je ziet het ook in de natuur, waar loslaten altijd vooraf gaat aan de start van een nieuwe cyclus van groei, transformatie en voortplanting. Waar de natuur eigenlijk niet zoveel moeite heeft met loslaten, hebben wij mensen dat soms wel. We kunnen geneigd zijn jarenlang vast te houden aan inperkende overtuigingen, illusies en leugens die we onszelf vertellen.

Daarom is het ook zo belangrijk om jezelf regelmatig af te vragen: is het wáár wat ik mezelf vertel? Geeft het me energie? Als ik ernaar handel, ontstaat er dan iets moois?

Als het antwoord ‘nee’ is, heb je waarschijnlijk te maken met illusies. In dat geval wil ik je graag een echte waarheid aanreiken: je kunt illusies, overtuigingen en angsten loslaten, je kunt loslaten wat je niet meer dient en het achter je laten. Zodat je schouders weer vrij zijn er ‘om gewoon te zijn’, of om alleen datgene te dragen wat je plezier en voldoening brengt.

Laat je meevoeren in een krachtige visualisatie die je begeleidt in dit proces. Deze visualisatie is bedoeld voor het loslaten van datgene, wat je nog in de weg staat om vrij en voluit te leven vanuit je hart. Om hem te ontvangen schrijf je je eenmalig in voor de nieuwsbrief van TjeeBee (hiervoor kun je je altijd weer uitschrijven). Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je de link naar een audiobestand (+ korte instructievideo), dat je zo vaak als je wilt kunt gebruiken.

Live Your Heart
Eerstvolgende activiteiten van TjeeBee

   

Ontdek je Zielsmissie Workshop op 2 of 3 november

   

   

Leef naar je Hart Training, start januari 2020