Natuurwerk met Draken

Open jouw Draken hart

Doe mee met Natuurwerk met Draken*

op landgoed Zonheuvel in Doorn

Wil je ook dieper verbinden met de liefdevolle, speelse en moedige draken en de drakenkracht in jezelf ontdekken?

Voel jij dat er meer is dan alleen de dagelijkse werkelijkheid? Misschien heb je al eens gelezen over het bestaan van draken? Of heb je al eens een draak ontmoet. De krachtige draken zijn oeroude, wijze en liefdevolle wezens die zich tegenwoordig steeds vaker laten zien en graag samenwerken met mensen voor de Aarde en de natuur. Natuurwerk met Draken is voor jou als je ernaar verlangt om meer te weten over draken en hun speelse oerkracht wilt ervaren.

Samen met een kleine groep gaan we contact maken met de draken en ontdek je hoe je hun speelse en moedige aard ook zelf in je leven kunt brengen.

De draken hebben mij geleerd om helemaal achter mezelf en vol in het licht te gaan staan. Als je ook wilt ontdekken wat de draken voor jou betekenen, deel ik graag mijn ervaring als drakenrijder en sjamanen natuurwerker met jou.

Ik en de draken nodigen je van harte uit om mee te doen!

Natuurwerk met Draken is onderdeel van de Gaia Blessing® Training. Dit jaar is hij bovendien los te volgen als vrijblijvende introductie op de gehele training. Na de workshop kun je besluiten of je ook de rest van de training wilt doen. Benieuwd geworden?

*De workshop is op 14 & 15 mei 2022 (overdag 10:00 tot 17:00 uur).

Verbindend, openend, intens en heel speciaal

Marsha

Intense dagen! Thuiskomen: reconnecting with my spirits

Jeane

Een mooie en leerzame reis. En wat een diepe connectie met de draken, mijn krachtdier en mijn persoonlijke draak!

Angela

Natuurwerk met Draken is voor jou als je:

Je leert:

Een drakenhart is altijd open. Wij zijn immuun voor de pijn die ervoor kan zorgen dat mensen hun hart afschermen. We steunen je graag om vol in het licht te gaan staan en op te tillen naar een niveau waar liefde makkelijk kan stromen en gevoeld kan worden. En waarbij je hart veilig, helemaal open mag staan

Boodschap van de Draken

Je ontvangt:

Hoe fijn zou het zijn als je

Vol vertrouwen en met open hart je leven leeft

Weet dat je beschermd en geliefd bent

Vrijuit speelt, creëert en manifesteert

Heerlijk meerijdt op de golven van het leven

Open jouw Draken hart, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
14 & 15 mei 2022 (overdag van 10:00 tot 17:00 uur)

Natuurwerk met Draken is onderdeel van de Gaia Blessing® Training en kun je dit jaar ook los volgen als vrijblijvende introductie. Als je vervolgens de rest van de training wilt volgen, kun je je daarvoor opgeven. Natuurwerk met Draken heb je dan al gevolgd, dus je betaalt dan alleen het overige deel van de training.

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Investering
€303 (vrijgesteld van BTW)

Zelf meenemen
Voor lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Je kunt zelf een flesje water meenemen en eventueel een extra snack voor tussendoor. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten. Kleed je daarom voldoende warm (liefst in laagjes zodat er ook wat uit kan als het te warm is). Neem een matje mee dat tegen vocht kan, een deken of slaapzak, een schrift (pennen neem ik mee) en eventueel een oogmasker. Denk ook aan een drum of ratel, als je die hebt neem ze mee! In de Lodge zitten we op zachte matten en meditatiekussentjes op de grond, die hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing versterkt de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de training inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

Doe mee met Natuurwerk met Draken