Natuurwerk met Draken

Open jouw Draken hart

Volg de Natuurwerk met Draken Workshop*

op landgoed Zonheuvel in Doorn

Fijn dat je interesse hebt in Natuurwerk met Draken! In deze workshop kom je in verbinding met de liefdevolle, speelse en moedige draken en ontdek je de drakenkracht in jou.

Je voelt dat er meer is dan alleen de dagelijkse werkelijkheid. Misschien heb je al eens gelezen over het bestaan van draken of heb je al eens een draak ontmoet. De krachtige draken zijn oeroude, wijze en liefdevolle wezens die zich tegenwoordig steeds vaker laten zien en graag samenwerken met mensen voor de Aarde en de natuur. Natuurwerk met Draken is voor jou als je ernaar verlangt om meer te weten over draken en hun speelse oerkracht wilt ervaren.

De draken hebben mij geleerd om helemaal achter mezelf en vol in het licht te gaan staan. Als je ook wilt ontdekken wat de draken voor jou betekenen, deel ik in deze workshop graag mijn ervaring als drakenrijder en sjamanen natuurwerker met jou.

In de workshop leer je samen met max 7 gelijkgestemde zielen hoe je contact kunt maken met draken, hoe ze met jou samenwerken bij het volgen van je hart en hoe je hun speelse en moedige aard ook zelf in je leven kunt brengen. Zodat je vol energie naar huis gaat en je leven makkelijker vormgeeft zoals jij dat wilt. Doe je ook mee?

*Volg de workshop op 14 & 15 mei 2022 (overdag 10:00 tot 17:00 uur) of in het najaar (datum volgt)

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

*Natuurwerk met Draken kun je los, als enkele workshop volgen of als onderdeel van de Gaia Blessing® Training ‘Leer de Aarde Helen’, waarin je leert hoe je speciale healings kunt geven aan plekken op de Aarde.

Een drakenhart is altijd open. Wij zijn immuun voor de pijn die ervoor kan zorgen dat mensen hun hart afschermen. We steunen je graag om vol in het licht te gaan staan en op te tillen naar een niveau waar liefde makkelijk kan stromen en gevoeld kan worden. En waarbij je hart veilig, helemaal open mag staan

Boodschap van de Draken

Je ontvangt:

Verbindend, openend, intens en heel speciaal

Marsha

Intense workshop! Thuiskomen: reconnecting with my spirits

Jeane

Een mooie en leerzame reis. En wat een diepe connectie met de draken, mijn krachtdier en mijn persoonlijke draak!

Angela

Hoe fijn zou het zijn als je

Vol vertrouwen en met open hart je leven leeft

Weet dat je beschermd en geliefd bent

Vrijuit speelt, creëert en manifesteert

Heerlijk meerijdt op de golven van het leven

Open jouw Draken hart, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
Je kunt deze workshop dit jaar volgen in één van de volgende weekenden, overdag van 10:00 tot 17:00 uur:

14 & 15 mei 2022
najaar 2022 (datum volgt)

Voor de aanmelding kun je je datumkeuze maken uit het menu of direct aanmelden voor de eerstvolgende workshop

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Investering
De workshop kost €195
Vanwege de kleine ondernemersregeling is er geen sprake van BTW

Zelf meenemen
Voor lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Je kunt zelf een flesje water meenemen en eventueel een extra snack voor tussendoor. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten. Kleed je daarom voldoende warm (liefst in laagjes zodat er ook wat uit kan als het te warm is). Neem een matje mee dat tegen vocht kan, een deken of slaapzak, een schrift (pennen neem ik mee) en eventueel een oogmasker. In de Lodge zitten we op zachte matten en meditatiekussentjes op de grond, die hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Vraag en antwoord

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft, zoals ook wij mensen. Als je zelf wilt leren hoe je een Gaia Blessing kunt geven, dan kun je de opleiding tot Gaia Blessing Practitioner volgen, waar deze workshop een onderdeel van is.

In de Gaia Blessing® Training ‘Leer de Aarde Helen’ wordt je opgeleid tot gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner, iemand die samen met speciale spirithelpers en de Aarde zelf, healings kan geven aan plekken op Aarde. Op plekken die een Gaia Blessing hebben ontvangen, is het makkelijker voor de mensen, dieren en de natuur om zich goed te voelen, te ontwikkelen en te helen.
Je kunt alle of enkele workshops los volgen in je eigen tempo. Het is ook mogelijk om alle workshops in één keer te boeken. Je krijgt dan een korting van €101 op het totaal.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Een overnachting is niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

volg de Natuurwerk met Draken Workshop