Wie ik ben

Welkom bij TjeeBee! Ik ben Tjitske Bezema en ik begeleid mensen hoe zij heling kunnen geven aan de Aarde en aan zichzelf. Dit doe ik via de transformerende workshops van de Gaia Blessing® Training. In de Gaia Blessing® Training leer je hoe je samen met engelen, draken en de Aarde, plekken op Aarde kunt helen door Gaia Blessings te geven. Op die plekken waar de Aarde heelt, is het veel makkelijker voor ons om zelf ook gezond en gelukkig te zijn.

Als Sjamanen Natuurwerker, Ademcoach, Engelenhealer en Drakenrijder werk ik in de workshops met de sjamanistische principes als basis: alles is bezield, vertrouw op je eigen innerlijke kracht en leef vanuit je hart. Mijn favoriete werkelijkheid is dat mensen weer ervaren dat de Aarde leeft en een ziel heeft, net zoals de natuur, de bomen, de bergen, de bodem en jijzelf.

Als mens ben je een geboren verbinder tussen de Bron van Liefde waar wij vandaan komen en de Aarde. Door jouw zielsmissie te leren kennen en ernaar te leven, breng je het Licht van jouw ziel in de tastbare wereld.

Opleiding en achtergrond
  • Sjamanistisch Practitioner (Definest, Shuem)
  • Sjamanistisch Ademwerk Practitioner (Definest)
  • Ademcoach Holistic Breathing (Herleva)
  • Diverse Engelen en Draken trainingen
  • Vuurloop Instructeur Training (Tori)
  • Moon Mother® Level 1 (Womb Blessing®)
  • Theoretische Natuurkunde (Universiteit Utrecht)

Als rode draad door mijn leven loopt de liefde voor de natuur. Ik heb altijd plezier kunnen vinden in het verbinden van mijn creativiteit met m’n gezonde verstand en denkvermogen, eerst in mijn studie en vervolgens gedurende mijn tijd in het bedrijfsleven waar ik als intern adviseur en programmamanager heb gewerkt. Het oprichten van een stichting (Immunowell) over de gezondheid van je immuunsysteem, was een grote stap in overeenstemming met mijn hart, waar ik samen met een grote groep mensen een paar jaar actief mee bezig ben geweest.

Toen ik me begon te verdiepen in het sjamanisme ben ik helemaal thuis gekomen in mezelf. Ik leerde in sneltreinvaart alle delen van mezelf weer kennen waarvan ik wist dat ze er waren en waar ik weer volop aandacht aan mocht besteden. Heerlijk.

Ik neem je graag mee in het plezier en de eindeloze mogelijkheden die jouw innerlijke kracht je biedt, zoals ik dat ook in mezelf heb ervaren. Ik laat je graag ervaren dat er zoveel steun en liefde om ons heen is, van de Aarde zelf, van engelen, van draken en van andere spirituele helpers. En dat je volledig, met Hart en Ziel achter jezelf mag staan!