Gaia Blessing® Training

Samen helen met de Aarde

Unieke Gaia Blessing® Training*

Op Landgoed Zonheuvel in Doorn

Verlang jij er, net als de Aarde, naar om weer op te bloeien tot wie je werkelijk bent: een levende, krachtige ziel in een tastbaar lijf? Zodat de Aarde energie vrij door je heen kan bewegen en van de ene plek naar de andere plek op Aarde kan stromen?

Zodra jij je verbindt met je unieke Zielskracht en jezelf laat landen in de dragende kracht van de Aarde, ben je al onderdeel van de heling en bevrijding van de Aarde. De heldere energie die je dan omringt, straalt ver uit naar je omgeving en wordt verankerd op welke plek je je dan ook bevindt.

Voel jij de roep in jezelf? En hoor je de roep van moeder Aarde om samen te werken en om met elkaar te helen en te transformeren?

In twaalf magische, verbindende dagen* gaan we in een kleine groep ontdekken hoe we samen het Licht van de Aarde kunnen versterken en vitaler en gezonder kunnen maken.

Ik en de Aarde nodigen je  uit om mee te doen met deze unieke Gaia Blessing® Training.
Je bent van harte welkom!

* 12 weekenddagen van 10:00 tot 17:00 uur:
14&15 mei, 18&19 juni, 10&11 september, 1&2 oktober, 5&6 en 12&13 november 2022

Verbindend, openend, intens en heel speciaal

Marsha

Wat een bijzondere en liefdevolle dagen! Via de spiritreizen ervaar je een diepe verbinding met de engelen en jezelf. De Gaia Blessing Ceremonie vond ik heel bijzonder en betekenisvol

Annelies

Geborgenheid, healing, kracht en inzichten. Een warm bad, dat was het

Diana

Een mooie en leerzame reis. En wat een diepe connectie met de draken, mijn krachtdier en mijn persoonlijke draak!

Angela

Dankjewel voor de wondermooie ervaring. De klanken, jouw aandacht, de reizen die we mochten maken en jouw beelden en wijsheid. Het heeft iets in gang gezet en onze lopende processen bekrachtigd

Fieke en Hannelore

Een heerlijke plek om totale rust te ervaren

Caro

Deze training is voor jou als je:

Je ontvangt:

Ervaar je Zielskracht

Leer zelf spiritreizen maken
Verbinden met je krachtdier
Ontdek en leef je Zielsmissie
Werk met je spirithelpers
Gaia Blessing®

Natuurwerk met Engelen

Ervaar het engelenlicht in jou
Harmoniseren met engelenlicht
Zelfheling met hulp van de engelen
Vertrouwen op jezelf
Gaia Blessing®

Natuurwerk met Draken

Ervaar de moedige drakenenergie ook in jezelf
Ontdek de draken in jouw leven
Volg je hart en voel hun steun
Vrijuit spelen en creëren
Gaia Blessing®

Voel je Thuis op Aarde

Ontvang diepgaande heling
Werk met Great Spirit, de Adem
Ademtips voor thuis
Veilig verbonden met de Aarde
Gaia Blessing®

Healer deel 1

Zuiver waarnemen in de natuur
Krachtvoorwerp maken en hanteren
Licht brengen vanuit jouw zielskracht
Werken met Tijd op een plek
Zielen naar het licht begeleiden

Healer deel 2

Werken met engelen en
draken in de natuur
Zelf Gaia Blessings geven
Gaia Blessing® ceremonies begeleiden
Lichtlijnen verbinden

Op een krachtige manier bijdraagt aan de gezondheid van de Aarde

Lekker in je vel zit op de plekken waar jij graag bent

Vitaal en gelukkig bent in een gezonde omgeving

Voel je welkom bij de Gaia Blessing® Training

Praktische informatie

Datum en tijd
14&15 mei, 18&19 juni, 10&11 september, 1&2 oktober, 5&6 en 12&13 november 2022 (weekenddagen overdag) van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

PS De weekenddagen op 10&11 september (Ervaar je Zielskracht) en op 5&6 en 12&13 november (Gaia Blessing® Healer) vinden plaats in ons nieuwe Natuuratelier. Dit ligt vlakbij Doorn (het adres ontvang je ruim op tijd, na je inschrijving)

Investering
€1818 voor 12 trainingsdagen, inclusief lunch, koffie en thee
Vrijgesteld van BTW

Kennismaken
Nadat je je hebt ingeschreven, neem ik contact met je op voor een korte kennismaking via (beeld)bellen

Zelf meenemen naar de trainingsdagen
Voor lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Je kunt zelf een flesje water meenemen en eventueel een extra snack voor tussendoor. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten. Kleed je daarom voldoende warm (liefst in laagjes zodat er ook wat uit kan als het te warm is). Neem een matje mee dat tegen vocht kan, een deken of slaapzak, een schrift (pennen neem ik mee) en eventueel een oogmasker. Denk ook aan een drum of ratel, als je die hebt neem ze mee! In de Lodge zitten we op zachte matten en meditatiekussentjes op de grond, die hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Gaia Blessing®

Unieke manier van heling geven aan jouw favoriete plekken op Aarde, en daarmee ook aan jezelf. Je werkt daarbij met jouw eigen zielskracht, en samen met lichtwezens als engelen, draken en de Spirit van de Aarde. Tijdens de Gaia Blessing Training leer je hoe je dit doet en hoe je jouw unieke Gaia Blessing® Lichtcreaties begeleidt.

Bij een Gaia Blessing® creëer je licht, ruimte en heling op een plek. Daardoor is het makkelijker voor de mensen, dieren en de natuur om zich er goed te voelen, te ontwikkelen en te helen.

"Heling geven, is heling ontvangen", en tijdens de training vergroot je ook je eigen kracht en zelfvertrouwen.

De Gaia Blessing® Training geeft je alle tools in handen om een Gaia Blessing® Lichtcreatie ceremonie uit te kunnen voeren, zelf of met een groep die je liefdevol begeleidt. Zodat je meewerkt aan een gelukkige en bezielde Aarde door steeds meer gezonde plekken te creëren.

Vraag en antwoord

Het is voor deelname niet nodig om hier ervaring mee te hebben, omdat je tijdens de training leert hoe je de verbinding legt en op jouw manier de materie eigen maakt.

Wat wel belangrijk is, is dat je hart hebt voor de Aarde. En dat je weet dat je een bezield, spiritueel wezen bent. In de Gaia Blessing Training leer je een aantal krachtige manieren om met jouw zielskracht te werken, voor jezelf en voor de Aarde.

Heb je nog vragen, neem gerust contact op!

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie die je helpen om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Dat is supermooi en je kunt dan zeker deelnemen. In de Gaia Blessing Training zal jouw ervaring zich verder verdiepen en ga je bovendien meer focus en nog meer eigen kracht ervaren bij het manifesteren. Er is altijd een laag dieper die je kunt betreden en onderzoeken. De training zal je wereld nog verder verruimen.

Heb je nog vragen, neem gerust contact op!

Wanneer je te maken hebt gehad met onaangename omstandigheden, kunnen bepaalde delen van je ziel (oftewel krachten, kwaliteiten) die normaal gesproken bij je horen, zijn weggegaan naar een veilige plek in de wereld van de Ziel. Via een Soul Retrieval komen deze kwaliteiten of krachten weer bij je terug. Een Soul Retrieval is een mooie en krachtige methode van hereniging en herstel.

Als ademcoach reik ik je verschillende manieren van ademhalen aan, waarmee je meer in balans kunt komen en jouw ware kracht kunt ervaren. Adem is leven. Wanneer je hiermee kunt spelen, creëer je ademruimte en flow in je leven, letterlijk en figuurlijk.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

Een Gaia Blessing wordt altijd gegeven samen met engelen, draken én de Aarde zelf. Zij versterken onze eigen zielskracht. Als je in staat bent om te luisteren, geeft de Aarde zelf aan wat zij nodig heeft op de plek waar het om gaat. Draken zijn van oudsher betrokken geweest bij het creëren van de Aarde en hun energie kan diep doordringen in de materie. Engelen bestaan uit het licht en de liefde waar ook de Aarde weer mee doordrongen mag raken. Bij het leren geven van Gaia Blessings leer je bewust te verbinden, te begeleiden en tegelijk mee te gaan in de flow van wat er nodig is voor de heling.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de training inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

doe mee met de Gaia Blessing® Training*