Voel je Thuis op Aarde

Ervaar het Oervertrouwen in jou

Doe mee met de Voel je Thuis op Aarde Workshop*

op landgoed Zonheuvel in Doorn

Fijn dat je interesse hebt in de Voel je Thuis op Aarde workshop! Vergroot je oervertrouwen en ervaar de flow in je leven.

Hoe fijn zou het zijn om vanuit vertrouwen en plezier te leven en om je thuis te voelen hier, op deze prachtige planeet Aarde? Het leven op Aarde is soms een uitdaging voor jouw kracht en doorzettingsvermogen en dan vraag je je af hoe je die innerlijke rust kunt vinden.

De Voel je thuis op Aarde workshop is voor jou als je weet dat nu het moment is voor meer ademruimte in je leven, in liefdevolle verbinding met de Aarde. Als je ernaar verlangt om jouw volledige ziel weer bij je te hebben, zodat je je stevig en rustig voelt en op je gemak. Wil je ook ontdekken hoe jij met je ademhaling gemak en flow creëert en hoe je gesteund wordt door de Aarde zelf, dan deel ik graag mijn ervaring als ademwerk begeleider en sjamanen natuurwerker met jou.  

Samen met max 8 inspirerende mensen leer je helend ademen, verbind je je op een relaxte, liefdevolle manier met de Aarde en jouw innerlijke kracht en wordt je helemaal welkom geheten in je leven. Zodat je ten volle ervaart hoe het is om je thuis te voelen op Aarde.

Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de Gaia Blessing Training. Benieuwd geworden?

*De workshop is op 18 & 19 juni 2022 (overdag 10:00 tot 17:00 uur). Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de gehele Gaia Blessing Training

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

All people need my help to survive. But I cannot help them if they won’t let me. Humans and all living creatures are my children and I want to be able to nurture them all. Reconnecting with me gives me that opportunity

The Earth

Je ontvangt:

Geborgenheid, healing, kracht en inzichten. Een warm bad, dat was het

Diana

Thuiskomen...
Zeer liefdevol begeleid
Dankjewel!

Simone

Een heerlijke plek om totale rust te ervaren. Fijne begeleidster met veel uitstraling

Caro

Hoe fijn zou het zijn als je

Je helemaal welkom en thuis voelt in het leven

Met gemak de dingen doet die voor jou belangrijk zijn

Je verbonden voelt met de natuur en de mensen om je heen

Vol vertrouwen in het leven staat

Voel je Thuis op Aarde, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
26 & 27 maart 2022 (overdag van 10:00 tot 17:00 uur)

Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de Gaia Blessing Training. Voor meer informatie klik hier.

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

Als ademcoach reik ik je verschillende manieren van ademhalen aan, waarmee je meer in balans kunt komen en jouw ware kracht kunt ervaren.

Adem is leven. Wanneer je hiermee kunt spelen, creëer je ademruimte en flow in je leven, letterlijk en figuurlijk.

Ik stem af op wat er tijdens de workshop nodig is en put daarbij uit de verschillende adem mogelijkheden zoals onder andere de hartcoherente ademhaling en het verbonden ademen.

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Wanneer je te maken hebt gehad met onaangename omstandigheden, kunnen bepaalde delen van je ziel (oftewel krachten, kwaliteiten) die normaal gesproken bij je horen, zijn weggegaan naar een veilige plek in de wereld van de Ziel. Via een Soul Retrieval komen deze kwaliteiten of krachten weer bij je terug. Een Soul Retrieval is een mooie en krachtige methode van hereniging en herstel.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de training inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

doe mee met de Gaia Blessing Training