Waarom Gaia Blessing® Training

In de Gaia Blessing Training leer je in twaalf transformerende weekenddagen hoe je plekken op Aarde kunt helen door samen te werken met engelen, draken en de Aarde zelf. Deze vorm van helen heet Gaia Blessing®. 

Tot nu toe hebben wij altijd geleefd op Aarde alsof wij kinderen van haar zijn, met de Aarde als moeder die ons alles geeft wat we nodig hebben om te leven. We nemen van haar, en vaak meer dan wat nodig is. Tegelijk zijn we er ons niet altijd van bewust dat de Aarde een levend, bezield wezen is, dat voor ons zorgt. Als we alleen maar nemen en niet geven, creëert dat een situatie die niet gezond is, niet voor de Aarde en niet voor ons. De tijd is nu gekomen om dit om te draaien. We mogen gaan inzien dat wij ook háár ouders zijn, de mothers & fathers of Gaia. Wij hebben de verantwoordelijkheid om goed voor haar te zorgen, zowel concreet als spiritueel. Daarmee zorgen we letterlijk ook voor ons eigen welzijn. Het geven van Gaia Blessings is een manier om een diepgaande bijdrage te leveren aan de gezondheid van onze planeet en die van onszelf.

Gaia Blessings geven is zelf ook helen

Plekken die een Gaia Blessing hebben ontvangen, vergemakkelijken de heling en ontwikkeling van de mensen, dieren en de natuur die er leven. Als je zo’n heling geeft, ontvang je zelf ook heling. Dit eenvoudige principe werd me doorgegeven door de engelen en draken waar ik al een aantal jaren mee werk in de persoonlijke healings en workshops die ik geef. Toen ik besloot me hier verder in te gaan verdiepen en aan de slag ging met het ontwikkelen en geven van Gaia Blessings aan verschillende plekken, begon ik ook boodschappen van de Aarde zelf te krijgen. Zij liet me weten dat ze heel graag wilde dat ik zoveel mogelijk mensen leer om zelf ook de plekken die voor hen belangrijk zijn, te kunnen helen. En als we vervolgens deze plekken met elkaar verbinden, creëren we als het ware nieuwe leylijnen (energetische verbindingslijnen) die de Aarde zelf, en wij erop, gezonder maken.

De effecten van een Gaia Blessing

Ik ervaar zelf wat er gebeurt nadat ik met Engelen en Draken heb gewerkt aan het helen van plekken op Aarde. In het bos waar ik diverse healing ceremonies heb gedaan, heerst een bijzonder harmonieuze sfeer, die ook door anderen (die niet wisten dat ik er ceremonies deed) wordt opgemerkt. In mijn eigen huis is de energie meer gaan stromen, is er nog meer ruimte gekomen voor het volgen van mijn hart. En die keer dat ik mocht helpen bij het creëren van een nieuwe leylijn en daardoor als het ware vervuld werd met engelen- en drakenenergie, had het bijzondere effect dat naderhand wildvreemden me vertelden hoe fijn ze mijn uitstraling vonden en me het liefst zouden willen omhelzen. 

Zelf een Gaia Blessing ervaren

In iedere workshop van de opleiding krijg je de kans om zelf te ervaren wat een Gaia Blessing met je doet, via een Gaia Blessing Ceremonie, die speciaal past bij de betreffende workshop. Tijdens de ceremonie neem ik je mee in een helingsproces en begeleid ik de engelen, de draken en de verbinding met de Aarde. Door deel te nemen en er simpelweg bij te zijn, met jouw aandacht en intentie voor de Aarde, versterk je het helingsproces, zowel voor de plek als voor jouzelf.

Waarom werken met Draken en Engelen

Een Gaia Blessing wordt altijd gegeven samen met engelen, draken én de Aarde zelf. Het is niet de bedoeling dat je als mens in je eentje heling gaat uitvoeren, omdat een diepgaande heling van plekken op Aarde verder gaat dan onze krachten reiken. Als je in staat bent om te luisteren, geeft de Aarde zelf aan wat zij nodig heeft op de plek waar het om gaat. Draken zijn van oudsher betrokken geweest bij het creëren van de Aarde en hun energie kan diep doordringen in de materie. Engelen bestaan uit het licht en de liefde waar ook de Aarde weer mee doordrongen mag raken. Bij het leren geven van Gaia Blessings leer je bewust te verbinden, te begeleiden en tegelijk mee te gaan in de flow van wat er nodig is voor de heling.

Agenda

ErvaarjeZielskrachtthumb

Ervaar
je
Zielskracht

Versterk je innerlijke kracht, leer je te verbinden met jouw ziel en manifesteer jouw zielsmissie

sjamwerkenmetengelenthumb

Natuurwerk
met
Engelen

Ervaar de helende energie van de engelen en harmoniseer jezelf en je omgeving met engelenlicht

Drakenvliegenindennenbosthumb

Natuurwerk
met
Draken

Verbind je met de liefdevolle, speelse en moedige Draken en ontdek jouw eigen drakenkracht

voeljethuisopaardeworkshop

Voel je
Thuis
op Aarde

Vergroot jouw oervertrouwen, verbind je met de Aarde en ervaar de flow in je leven

GaiaBlessingPractitioner

Gaia
Blessing®
Healer

Leer hoe je samen met Engelen, Draken en de Aarde Gaia Blessings geeft aan jouw favoriete plekken