Sjamanisme

De methoden die ik gebruik in de healings, zijn afkomstig uit het moderne sjamanisme. Traditioneel sjamanisme is verspreid over de hele wereld te vinden bij volken die in nauw contact met de natuur leven. Sjamanisme gaat er van uit dat alles in de natuur bezield is en dat er een immateriële, niet-tastbare wereld is, de spirit wereld, die verbonden is met de tastbare, alledaagse werkelijkheid. De traditionele sjamaan is in staat om zich in deze spirit wereld te begeven en (spirit) oorzaken van onder andere ziekte op te sporen, met het doel om de zieke te helen.

De moderne sjamanistic practitioner heeft geleerd om de heling technieken uit het traditionele sjamanisme toe te passen. De belangrijkste techniek is het reizen in de spirit wereld. Dit wordt ook wel droomreizen genoemd: het is als dromen in een bewuste, wakkere toestand. Door te drummen kom je in deze lichte trance.

Door zo te reizen in de spirit wereld, kan de sjamanistic practitioner daar kijken naar oorzaken van disharmonie, pijn of ongelukkig zijn. Deze oorzaken kunnen liggen in het verlies van innerlijke kracht, het meedragen van energieën die niet bij je horen of het verlies van delen van je ziel. Voor al deze oorzaken, en meer, bestaan technieken om de situatie te helen:

Soul Retrieval

Wanneer je te maken hebt gehad met moeilijke, onveilige, verdrietige of traumatische omstandigheden, kunnen bepaalde delen van je ziel (oftewel krachten, kwaliteiten) die normaal gesproken bij je horen, zijn weggevlucht naar een veilige plek in de spirit wereld. Via een Soul Retrieval kunnen deze kwaliteiten of krachten weer bij je terug gebracht worden. Een Soul Retrieval is een mooie en krachtige methode van hereniging en herstel.

Power Animal Retrieval

Door uitdagende omstandigheden, door de manier waarop je naar jezelf kijkt of door chronische stress kan krachtverlies optreden. In de spirit wereld wordt je kracht weergegeven door je krachtdier. De sjamanistic practitioner kan via een Power Animal Retrieval je krachtdier, en daarmee jouw kracht, helpen herstellen.

Extractie

Als je te maken hebt gehad met krachtverlies of het verlies van zieledelen, kan het zijn dat de leegte die dan is ontstaan wordt opgevuld door intrusions: energie die niet bij je hoort. Dit hoeft niet altijd erg te zijn, maar kan wel tot klachten leiden. Bij een Extractie worden deze ‘energie intrusions’ verwijderd.

Soul Remembrance

Bij een Soul Remembrance reist de sjamanistic practitioner in de spirit wereld terug naar het moment dat jouw Ziel in dit leven wilde incarneren en vraagt dan wat deze hier in dit leven te doen heeft.

Heling met Spiritueel Licht

Bij de Angel Healings vindt bijna altijd ook Heling met Spiritueel Licht plaats. In de healing wordt de sjamanistic practitioner één met het Licht, waardoor de engelenenergie voelbaar wordt. Het nodigt je uit om in jezelf ook die lichte energie te ervaren. Iedereen heeft licht in zich.