Transformatie

Ze neemt het leven gulzig tot zich. Ze stort zich in iedere ervaring en haar zachte ziel dijt uit, zolang het frisse en het jonge voorradig is. Haar passie sleurt haar mee naar de duisternis, haar twijfelachtige nieuwe vriend

Contact maken met je hart en je ziel

Ontdekken…. ik vind het zo’n mooi woord, het voelt als wanneer je weet dat je een kadootje krijgt. Er is iets bedekt, het is er al, en jij mag het ont dekken. Zo is het denk ik ook met je zielsmissie.

De Poort

Laatst las ik een artikel over de snelheid van evolutie. Het artikel beschreef hoe steden, in tegenstelling tot wat mensen veelal denken, eigenlijk gewoon onderdeel zijn van de natuur. Een bijzonder onderdeel, dat wel, want steden zijn een cocreatie tussen mens en de oorspronkelijke krachten van de natuur.

Loslaten en je Zielsmissie

Loslaten is zo belangrijk in het leven. Je ziet het bijvoorbeeld in de natuur, waar loslaten altijd vooraf gaat aan...

Waarheid

“De waarheid bestaat niet.” Een populaire uitspraak, waarmee men doorgaans aan probeert te geven dat ieder haar of zijn eigen waarheid heeft en dat dé waarheid dus niet bestaat. Of is deze uitspraak eigenlijk toch een leugen? Een blog over waarheid en durven leven naar je hart.

Soul Power Healing en Harmonize Healing

Een aantal mensen die me benaderen voor een Soul Power of Harmonize Healing danwel sjamanistisch consult, geven aan dat ze...

Leven naar je Hart

Leven naar je Hart

Zo leven, dat je voelt dat het klopt, wat je doet. Dat je in de spiegel kijkt en kunt zeggen “ja, dat doe ik goed.” Leven naar je hart is meer dan dromen. Het is met je voeten in de klei, verbinding houden met de passie in jezelf. Zelf actie ondernemen en meegaan met de flow.

Werelden

Mijn gedachten zijn vaak gericht op het hier en nu, of op dat wat ik aan het creëren ben. Maar...

Handelen vanuit liefde

Ik moet even iets vertellen. Het gaat over hoop en liefde. Dat is waarom ik het deel. Vanochtend maakte ik...

Bezieling

Ik ben het afgelopen halfjaar heel bewust bezig met een wereld, waarvan velen van ons zeggen dat hij alleen in...