Klanten over TjeeBee

Ervaringen met de sessies

De sjamanistische reis die Tjitske voor mij maakte en de healing die ik bij haar onderging hebben me prachtige inzichten gegeven. Ik kreeg zorgvuldig antwoord op vragen die me al heel lang bezig hielden. Ik heb echt het idee dat ik weer verder kan op mijn pad. Een heel fijn gevoel! Tjitske is heel liefdevol, een fijne begeleidster die veel rust en vertrouwen uitstraalt. Deze sessie was echt even een momentje voor mijzelf.

Simone

Van deze vorm van healing had ik nog nooit gehoord. Sjamanisme vaag. Maar met Tjitske had ik een heel goed gevoel. Ik heb een sessie geprobeerd en ben er heel enthousiast over. Wat fijn dat Tjitske op mijn pad is gekomen! De sessie zelf was heerlijk ontspannend. Ik heb een paar jaar geleden een burn-out gehad, ben daardoor gestopt met werken. Vlak voor de burn-out is mijn zoon overleden. Mijn zoon is in de sessie ook als engel bij haar naar voren gekomen, dat raakte me. Tjitske heeft suggesties gedaan over hoe ik verder kan gaan in mijn leven, waarbij vertrouwen én een oplossing hoe om te gaan mijn problemen werd aangedragen. De voorgestelde opleiding was een nieuw idee voor mij, maar hoe meer ik erover lees, hoe enthousiaster ik word. Dit is het! Ik heb mijzelf aangemeld en heb ook veel vertrouwen dat deze nieuwe weg mij veel gaat opleveren.

Marjolijn

Toen ik niet goed in mijn vel zat bood Tjitske aan om een healing bij mij te doen. Van tevoren verkende ze samen met mij of ik een vraag had. Dat betrof mijn onvervulde kinderwens en lichamelijke klachten. Ik twijfelde of ik mijn kinderwens niet beter op kon geven.Tijdens de behandeling voelde ik mij rustig en vredig. Na afloop was ik positiever gestemd en kon ik duidelijk voelen welke stappen er nodig waren. Zo heb ik de knoop doorgehakt om in mijzelf te investeren en een behandeling bij de vrouwenpoli aan te gaan. Ik had de moed en de hoop weer om door te gaan.

Elly