Meer over Tjitske

Hai, ik ben Tjitske Bezema en via TjeeBee geef ik gehoor aan mijn levensmissie: bijdragen aan de ontwikkeling van de Aarde en haar bewoners, door mensen te helpen om een vervullend leven te leiden. Van jongs af aan kan ik bij mensen voelen wat hun zielsmissie is. Gedurende mijn leven heb ik met allerlei groepen mensen gewerkt, waarbij ik steeds mensen met elkaar verbind en het vlammetje van hun levenspassie aanwakker. Uit interesse naar hoe de wereld in elkaar steekt ben ik na school Natuurkunde gaan studeren en daarin afgestudeerd. Om vervolgens in het bedrijfsleven te gaan werken en daarna mijn passie te vinden in het opzetten van Stichting Immunowell, een groot actief netwerk van mensen die op een nieuwe manier durven kijken naar ziekte en gezondheid. 

De laatste jaren heb ik een reis gemaakt naar diep in mezelf en ben ik opgeleid tot sjamanistic en ademwerk practitioner. Hiermee kan ik mensen op een krachtige manier helpen met heldere inzichten in wat hun ziel komt doen in dit leven, ze de tools aanreiken om dit vervolgens ook waar te maken en waar nodig pijn, verdriet of stress helpen verzachten. Tijdens mijn sjamanistisch werk ben ik in contact gekomen met de Aartsengelen Michaël, Jeremiël, Uriël en later ook Metatron. Op hun verzoek ben ik Angel Healings gaan geven.

Mijn wortels liggen in de natuurkunde, het bedrijfsleven en mijn creativiteit. Het werk in de spirituele wereld van de ziel heeft mijn leven enorm verrijkt. Een verrijking die niet alleen mij, maar ook anderen kan helpen om het leven een beetje mooier te maken. Ik ben heel dankbaar dat ik via mijn werk mensen manieren mag aanreiken om zich beter in hun vel te voelen.