Ervaar je Zielskracht

Weet wat jij te brengen hebt op Aarde

Doe mee met de Ervaar je Zielskracht Workshop*

Mooi dat je interesse hebt in het ervaren van je zielskracht! Deze workshop versterkt je innerlijke kracht, verbindt je met jouw ziel en je leert hoe je jouw zielsmissie manifesteert.

Je weet dat je meer bent dan alleen de rol die je hebt in de maatschappij. Je bent in dit leven gekomen met een reden. Jouw ziel is een deel van jou dat verder kan zien dan je ego, angsten en beperkingen en weet wat liefde en verbondenheid is. Maar je vindt het soms lastig om er contact mee te maken en ernaar te leven.

De Ervaar je Zielskracht Workshop is voor jou als je ernaar verlangt om vol overgave jouw zielsmissie te leven en wilt ervaren hoe je hierbij ondersteund wordt door het universum. Om te ontdekken hoe jij contact maakt met je ziel, je innerlijke kracht en de spirituele helpers die je begeleiden op jouw levenspad, deel ik graag mijn ervaring als sjamanen natuurwerker met jou.

Samen met max 8 inspirerende mensen creëer je een paar krachtige intenties voor jouw levensdoelen en zielsmissie en krijg je oefeningen aangereikt om deze waar te maken. Zodat jouw zielskracht zich op Aarde volledig manifesteert.

Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de Gaia Blessing Training. Benieuwd geworden?

*De workshop is op 10&11 september april 2022 (overdag 10:00 tot 17:00 uur). Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de gehele Gaia Blessing Training

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

Kies op elk moment dat je dit lukt ervoor om het leven een ervaring van creatie te maken in plaats van
van reactie

Neale Donald Walsh

Je ontvangt:

Wat een ontzettend bijzonder en liefdevol weekend! Via de spiritreizen kom je op een dieper niveau in contact met jezelf.

Annelies

Thuiskomen, geborgenheid, healing, kracht en inzichten. Een warm bad, dat was het.

Diana

Super bedankt voor deze prachtige ervaring van de reis naar de ziel! Ik kijk uit naar de volgende workshop.

Nikki

Hoe fijn zou het zijn als je

Helemaal in je kracht staat

Durft te vertrouwen op jezelf

Voelt hoe het universum je steunt

Vol levenslust bent

Ervaar je Zielskracht, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
10&11 september 2022 (overdag van 10:00 tot 17:00 uur)

Je kunt deze workshop alleen volgen als onderdeel van de Gaia Blessing Training. Voor meer informatie klik hier.

Locatie
Ons nieuwe Gaia Blessing Natuuratelier. Dit ligt vlakbij Doorn (het adres ontvang je ruim op tijd, na je inschrijving)

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de training inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

doe mee met de Gaia Blessing Training