Ervaar je Zielskracht

Weet wat jij te brengen hebt op Aarde

Doe mee met de Ervaar je Zielskracht Workshop*

op landgoed Zonheuvel in Doorn

Mooi dat je interesse hebt in het ervaren van je zielskracht! Deze workshop versterkt je innerlijke kracht, verbindt je met jouw ziel en je leert hoe je jouw zielsmissie manifesteert.

Je weet dat je meer bent dan alleen de rol die je hebt in de maatschappij. Je bent in dit leven gekomen met een reden. Jouw ziel is een deel van jou dat verder kan zien dan je ego, angsten en beperkingen en weet wat liefde en verbondenheid is. Maar je vindt het soms lastig om er contact mee te maken en ernaar te leven.

De Ervaar je Zielskracht Workshop is voor jou als je ernaar verlangt om vol overgave jouw zielsmissie te leven en wilt ervaren hoe je hierbij ondersteund wordt door het universum. Om te ontdekken hoe jij contact maakt met je ziel, je innerlijke kracht en de spirituele helpers die je begeleiden op jouw levenspad, deel ik graag mijn ervaring als sjamanen natuurwerker met jou.

Samen met max 7 inspirerende mensen creëer je een paar krachtige intenties voor jouw levensdoelen en zielsmissie en krijg je oefeningen aangereikt om deze waar te maken. Zodat jouw zielskracht zich op Aarde volledig manifesteert. Doe je ook mee?

*Volg de workshop op 26 & 27 maart 2022 (overdag 10:00 tot 17:00 uur) of in het najaar (datum volgt)

Deze workshop is voor jou als je:

Je leert:

*De Ervaar je Zielskracht Workshop kun je los, als enkele workshop volgen of als onderdeel van de Gaia Blessing® Training ‘Leer de Aarde Helen’, waarin je leert hoe je speciale healings kunt geven aan plekken op Aarde.

Kies op elk moment dat je dit lukt ervoor om het leven een ervaring van creatie te maken in plaats van
van reactie

Neale Donald Walsh

Je ontvangt:

Wat een ontzettend bijzonder en liefdevol weekend! Via de spiritreizen kom je op een dieper niveau in contact met jezelf.

Annelies

Thuiskomen, geborgenheid, healing, kracht en inzichten. Een warm bad, dat was het.

Diana

Super bedankt voor deze prachtige ervaring van de reis naar de ziel! Ik kijk uit naar de volgende workshop.

Nikki

Hoe fijn zou het zijn als je

Helemaal in je kracht staat

Durft te vertrouwen op jezelf

Voelt hoe het universum je steunt

Vol levenslust bent

Ervaar je Zielskracht, zet nu die stap

Praktische informatie

Datum en tijd
Je kunt deze workshop dit jaar volgen in één van de volgende weekenden, overdag van 10:00 tot 17:00 uur:

26 & 27 maart 2022
najaar 2022 (datum volgt)

Voor de aanmelding kun je je datumkeuze maken uit het menu of direct aanmelden voor de eerstvolgende workshop

Locatie
Lodge 2, Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Investering
De workshop kost €202
Vanwege de kleine ondernemersregeling is er geen sprake van BTW

Zelf meenemen
Voor lunch, koffie en thee wordt gezorgd. Je kunt zelf een flesje water meenemen en eventueel een extra snack voor tussendoor. Tijdens de workshop gaan we regelmatig naar buiten. Kleed je daarom voldoende warm (liefst in laagjes zodat er ook wat uit kan als het te warm is). Neem een matje mee dat tegen vocht kan, een deken of slaapzak, een schrift (pennen neem ik mee) en eventueel een oogmasker. In de Lodge zitten we op zachte matten en meditatiekussentjes op de grond, die hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Vraag en antwoord

De sjamanistische oefeningen zijn een vorm van diepe meditatie en visualisatie en helpen je om in direct contact te komen met jouw innerlijke wijsheid oftewel je persoonlijke ‘raad van advies’. Deze innerlijke wijsheid kan je helpen bij vragen van spirituele aard tot heel concrete stappen voor je leven van alledag. Het bijzondere is dat het jouw eigen advies is, specifiek voor jouzelf. In het sjamanisme worden deze oefeningen ‘spiritreizen’ genoemd, want het is alsof je in een bewuste droom afreist naar de wereld van de ziel, die zich in en om jouw dagelijkse wereld bevindt.

Verder helpen de oefeningen je om te verbinden met je innerlijke kracht. Doordat je een andere manier van kijken leert, ga je bovendien zien welke krachten jou allemaal ondersteunen bij het waarmaken van je zielsmissie.

Tenslotte kan ik uit eigen ervaring (en anderen met mij) aangeven dat het doen van de oefeningen je simpelweg lekkerder in je vel laat komen en energie en vertrouwen geeft.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Een Gaia Blessing Ceremonie is een ceremonie waarbij er tegelijk een zegening en healing aan jouzelf en aan de Aarde gegeven wordt, op de plek waar we op dat moment zijn. Een Gaia Blessing draagt bij aan de (spirituele) gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft, zoals ook wij mensen. Als je zelf wilt leren hoe je een Gaia Blessing kunt geven, dan kun je de opleiding tot Gaia Blessing Practitioner volgen, waar deze workshop een onderdeel van is.

In de Gaia Blessing® Training ‘Leer de Aarde Helen’ wordt je opgeleid tot gecertificeerd Gaia Blessing® Practitioner, iemand die samen met speciale spirithelpers en de Aarde zelf, healings kan geven aan plekken op Aarde. Op plekken die een Gaia Blessing hebben ontvangen, is het makkelijker voor de mensen, dieren en de natuur om zich goed te voelen, te ontwikkelen en te helen.
Je kunt alle of enkele workshops los volgen in je eigen tempo. Het is ook mogelijk om alle workshops in één keer te boeken. Je krijgt dan een korting van €101 op het totaal.

De ingang van Landgoed Zonheuvel ligt op vijf minuten rijden van de A12 (afslag Maarn/Doorn) aan de Amersfoortseweg 98 en is goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed. Vanaf de parkeerplaats volg je de borden richting de Lodges (enkele minuten lopen). Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Een overnachting is niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via tbezema@tjeebee.nl of 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,

doe mee met de Ervaar je Zielskracht Workshop